Website laten maken in Utrecht ?

Website laten maken Utrecht? i-Aspect maakt voor jou de mooiste website, waarbij jouw (conversie) doelen en designwensen voorop staan. Wij sluiten daar optimaal op aan, want wij maken jouw template op maat. Doordat wij niet met commerciële templates ‘van de plank’ werken heb jij veel vrijheid in het design van jouw website. Wij maken jouw website vanuit ons kantoorpand in het hart van Utrecht.

websites laten maken utrecht
Website of webshop laten maken

Hoe helpen wij jou?

Zonder duidelijke input kan er uiteraard niet begonnen worden aan jouw nieuwe website.

We starten dus met een oriëntatiegesprek op ons kantoor in Utrecht. Tijdens dat gesprek brengen wij eerst jouw wensen en doelstellingen in kaart.

Nadat de uitgangspunten duidelijk zijn gaan we voor je aan de slag en maakt onze webdesigner een ontwerp. Wanneer wij het erover eens zijn dat dit ontwerp aansluit op de uitgangspunten, gaan wij beginnen met het bouwen van jouw website in een testomgeving.

Livegang & onderhoud

Aan de hand van een checklist lopen wij samen met jou de website na, waarna de oplevering plaatsvindt.

Uiteraard kun je in de live versie van jouw nieuwe website ook altijd nog aanpassingen verrichten via het CMS (Content Management Systeem). Wij geven je ook altijd een online demo om jou wegwijs te maken in het CMS van jouw nieuwe website.

Jouw nieuwe website draait (hosting) op onze snelle webservers, waarbij we tevens je e-mail kunnen hosten. Als officieel registrar kunnen wij ook jouw domeinnaam beheren. Het technisch onderhoud van jouw website verzorgen wij eveneens, zodat jouw website gedurende de technisch levensduur altijd up to date is.

Website testen

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO

BSKO

BSKO is een financieel administrateur die zich als doel heeft gesteld om alles rondom de financiële administratie van een bedrijf terug te brengen naar de basis, zodat het inzichtelijk wordt voor diens zakelijke klanten. Deze heldere filosofie is volledig vertaald naar de custom design website, welke wij voor deze klant hebben gebouwd in WordPress in combinatie met een visual builder. BSKO kan de content van zijn website hiermee eenvoudig beheren.

Business club midden Nederland

Business club midden Nederland is een businessclub met als doel om binnen een informele sfeer waardevolle contacten op te doen, het netwerk van ondernemers te vergroten en daarmee uiteindelijk een bijdrage te leveren aan succesvol ondernemerschap. Wij hebben een custom design website met WordPress ontwikkeld waarbij deze doelen en die van de doelgroep optimaal samenkomen. Door het toepassen van een gebruiksvriendelijke visual builder voor de maatwerk template is de website qua content snel en makkelijk te beheren door de klant. Het toevoegen van b.v. nieuwe evenementen is daarmee zeer eenvoudig.

Uitvaartcoaches

Uitvaartcoaches is een platform waar professionals in de uitvaartbranche te vinden zijn voor consumenten. De website is op maat gemaakt met WordPress en een visual builder aan de hand van een custom design, met een optimale focus op de doelen en de wensen van deze ondernemer. De content op de website is voor de klant makkelijk te beheren via een visuele weergave waarmee elke pagina gebruiksvriendelijk en snel te bewerken is.

webshops-laten-maken-utrecht

Website laten maken in Utrecht

Gevestigd in hartje Utrecht maken wij al ruim 20 jaar de beste branchegerichte weboplossingen. Omdat wij voor veel diverse ondernemingen in Utrecht een website hebben gemaakt zijn wij bekend met de wensen en doelen van verschillende branches. Bekijk welke hier branches wij op dit moment bedienen, of kom een keer langs op ons kantoor in het centrum van Utrecht.

Klaar om te starten?

Start nu je eigen succes
en neem contact met ons op!