Over ons

Internetbureau i-Aspect is een fullservice internetbureau in het hartje van Utrecht. Met 20 jaar ervaring, een team van specialisten in verschillende disciplines en een uitstekend netwerk van sterke partners kunt u bij ons terecht voor webshops, online mobiliteit, websites en online marketing.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een sterke technische achtergrond wat heeft geresulteerd in 2 mooie producten. Wij bieden kant en klare webshops met ons product Crossretail. Dit doen wij o.a. in een aantal branches. In de tweewielerbranche zijn wij op dit moment de grootste aanbieder. Een aantal belangrijke USP’s in deze branche zijn o.a. koppelingen met dropshipment aanbieders en onze API koppelingen met (cloud)kassa systemen.

Met ons andere product genaamd KVMS wat staat voor Kandidaat, Volg en Matchingsysteem geven wij (overheid) organisaties volledige ondersteuning van het bedrijfsproces binnen een HR afdeling.
Binnen iedere organisatie worden mensen aangenomen maar moeten er soms ook weer mensen uit. Daarbij biedt het KVMS ondersteuning. Het KVMS heeft namelijk als belangrijkste doel mensen aan een nieuwe baan te helpen waarbij de huidige werkgever, de werknemers helpt. In veel gevallen lukt het om werknemers al aan een nieuwe baan te helpen voordat de daadwerkelijk ontslagdatum in zicht is. De werknemer wordt middels het KVMS van Werk naar Werk geholpen. Meer weten? Bekijk hier de mogelijkheden van ons systeem.

Omdat wij in de afgelopen 20 jaar al vele honderden websites voor organisaties hebben ontwikkeld, zijn wij in die tak nog volop actief. Met ons 5 stappenplan kunnen wij jou binnen 4 weken volledig online helpen waar bij wij jou volledig ontzorgen. Bekijk hier ons stappenplan.