Werken de standaard webshop oplossingen niet voor jouw bedrijf?

Loop jij tegen de beperkingen van je huidige website template? Sluiten standaard weboplossingen niet meer aan bij jouw bedrijfsdoelen? Kost het beheren van je producten te veel tijd en moeite? Wij kunnen jou helpen!
webshop op maat laten maken

Jouw webshop volledig op maat

Ieder bedrijf heeft andere doelen, behoeften en zorgen. Ons specialisten team gaat met jou in gesprek om achter de grootste pijnpunten en beperkingen te komen. Nadat hier een goed beeld van is gaan we voor je aan de slag om jouw webshop met oplossingen op maat te maken. Zo nemen we jouw webshop zorgen weg.

Geen gedoe van databeheer

Door onze grote hoeveelheid aan mogelijkheden met koppelingen die wij aanbieden kan jij jouw producten verrijken met uitgebreide productdata vanuit verschillende bronnen. Denk hierbij aan gestandaardiseerde productdata servers, jouw (kassa) voorraad en dropshipmentleveranciers. We laden de producten met verrijkte data automatisch in jouw webshop, wat ervoor zorgt dat jouw webshop gevuld is met veel extra producten en rijke productdata. Dit scheelt jou een hoop tijd en moeite!

webshop laten maken zonder databeheer
webshop met meer bezoekers

Meer producten en meer bezoekers

Een webshop waarin zomaar 30.000 producten getoond kunnen worden?  Wij maken het voor jou mogelijk! Deze producten heb jij misschien zelf op voorraad, worden automatisch ingeladen door een koppeling met een dropshipmentleverancier, en/of vormen jouw online (merk) catalogus. Al deze duizenden extra producten zullen door zoekmachines zoals Google als relevante content beschouwd worden. Dit betekent dat jouw webshop vaker getoond wordt in de zoekresultaten, wat meer organische bezoekers gaat opleveren en – indien je daarnaast een fysieke winkel hebt- meer fysieke bezoekers en winkelomzet. Onze geavanceerde systemen zorgen daarnaast dat jouw duizenden webshop producten razendsnel vertoont worden, zodat jij je ook geen zorgen hoeft te maken over lange laadtijden.

Doorgroeimogelijkheden

i-Aspect helpt je niet alleen bij de eerste stappen naar online succes. Ook in de vervolgstappen ondersteunen wij je graag. Merk jij dat je huidige website of webshop wat succes realiseert, maar wil je dat succes vergroten? Met het Online Groeiplan helpt i-Aspect jou op weg om jouw website of webshop naar een nóg hoger niveau te tillen.
webshop laten groeien

Enkele webshophouders die jou voorgingen

Anneke Kapteyn

Anneke Kapteyn is een bloemsierkunstwinkel die al sinds 1960 bestaat. Ze zijn gericht op de particuliere en zakelijke markt. Wij hebben voor Anneke Kapteyn een custom design webshop ontwikkeld met Crossretail. De website is ingericht met een focus op duidelijke conversiedoelen, waarbij de content makkelijk te beheren is door Anneke Kapteyn.

Kidsbikes

 • Custom design
 • VMS2 koppeling
 • Actuele winkelvoorraad
 • Alles voor mijn vakantie

 • Productplatform koppeling
 • Dropshipment
 • Custom design
 • Logo-i-Aspect-RGB

  Over ons

  Internetbureau i-Aspect is een fullservice internetbureau in het hartje van Utrecht. Met 20 jaar ervaring, een team van specialisten in verschillende disciplines en een uitstekend netwerk van sterke partners kan je bij ons terecht voor websites, webshops, API koppelingen en maatwerk oplossingen.

  Ons bedrijf kenmerkt zich door een sterke technische achtergrond wat heeft geresulteerd in een aantal mooie producten. Wij bieden kant en klare webshops met ons product Crossretail. Dit doen wij o.a. in een aantal branches. In de tweewielerbranche zijn wij op dit moment de grootste aanbieder. Een aantal belangrijke USP’s in deze branche zijn o.a. koppelingen met dropshipment aanbieders en onze API koppelingen met (cloud)kassa systemen.

  Logo

  Review

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Orci venenatis volutpat nam quis phasellus. Eget eget potenti lacus scelerisque. Sed at elementum tortor convallis iaculis tincidunt.

  Review

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Orci venenatis volutpat nam quis phasellus. Eget eget potenti lacus scelerisque. Sed at elementum tortor convallis iaculis tincidunt.

  Bediende branches

  Bekijk alle branches

  Hoe gaan wij voor jou te werk?

  Stap voor stap helpen wij jou aan het creëren van de mooiste

  webshop.

  Website of webshop laten maken
  1

  Orientatiegesprek

  In kaart brengen van je wensen
  en doelstellingen

  2

  Ontwerp van de webshop

  Wij maken op basis van jouw input een opzet voor de webshop

  Webdesign op maat
  Website testen
  3

  Jouw webshop in een testomgeving

  Op basis van het ontwerp, bouwen wij jouw webshop op in een testomgeving

  4
  Indien nodig / gewenst

  Inladen van de data

  We laden de productdata uit verschillende bronnen in
  (Bijvoorbeeld: Exact, Afas, SAP, VMS2, Wilmar, Adsoft, Cyclesoftware, Storecontrol, Kruitbosch, Juncker, AGU en Icecat)

  Dataverrijking
  Oplevering door internetbureau i-Aspect
  5

  Opleveren van jouw webshop

  We lopen de webshop samen door en maken de laatste aanpassingen

  6
  Indien nodig / gewenst

  Automatisch updaten

  Dagelijks wordt de webshop vanuit de gekoppelde bronnen bijgewerkt

  Automatisch updaten door internetbureau i-Aspect

  Ben jij toe aan een webshop zonder zorgen?

  Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
  • Jouw webshop volledig op maat
  • Geen gedoe van databeheer en beperkingen van standaard oplossingen
  • Meer producten, rijkere productdata en meer bezoekers
  • Inzicht en verbetering van webshop prestaties