Online bezoek leidt tot omzet in uw winkel

Online omzet halen kan niet zonder bezoekers.
U kunt echter wel offline (in de winkel) omzet behalen met al uw online bezoekers!

De (product)informatie in uw website/webshop is van grote waarde!

Content is King

Door de grote hoeveelheid productinformatie die wij voor u beheren (minimaal 20.000 artikelen) krijgt u op basis van die data veel meer online bezoekers dan wanneer u slechts een kleine informatieve website heeft. Google toont namelijk lokale zoekresultaten. Dit i.c.m. woorden die bij u in de productinformatie voorkomen zorgt voor een stijging van de bezoekersaantallen. Dit zijn overigens zaken die u zelf kunt terug zien in u eigen Google Analytics account.

Het gemiddelde bezoekersaantal per Crossretail shop ligt op 1200 unieke bezoekers per maand. Indien u deze hoeveelheid bezoekers middels een Google Adwords campagne zou moeten aantrekken, dan kost u dit ongeveer 300,- per maand. U betaald ongeveer 25 cent per klik (bezoeker) aan Google. Dit zijn dus alleen de kosten die u aan Google betaalt. Daarnaast moet een online marketingbureau uw campagne nog bijhouden wat tevens geld kost.

Online bezoeker converteert

Omdat men u online beter kan vinden, zal een deel van de online bezoeker u ook daadwerkelijk bezoeken in de winkel. Uiteraard zal niet iedere klant dit melden.
Het is meer dan aannemelijk dat 1% van de online bezoeker converteert.
Van de 1200 bezoekers (in dit voorbeeld) komen er dus minstens 12 consumenten per maand bij u in de winkel om iets te kopen. Het gemiddelde aankoopbedrag van een consument bedraagt op jaarbasis 102,- Dit kan op basis van deze gemiddelde gegevens resulteren in ruim 1200,- omzet per maand.

Doordat wij binnen Crossretail duizenden producten voor u bijhouden, bespaart u niet alleen geld maar ook veel tijd (en daarmee weer geld). Het handmatig toevoegen van deze producten kost immers weken aan tijd. Voor een complete automatisering raden wij onze kassa koppelingen aan.

Crossretail non stop in ontwikkeling

Zoals u weet zijn wij dagelijks met een heel team bezig om Crossretail nog beter te maken. Hou daarom onze nieuwsbrieven en blog in de gaten of bekijk regelmatig de berichten in uw Crossretail beheersysteem. Uiteraard staat onze support afdeling dagelijks voor u klaar. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op (support@crossretail.nl)

Hieronder ziet u een aantal punten waar wij momenteel mee bezig zijn:

  • Inrichten van diverse nieuwe servers.
  • Nieuwe orderafhandeling i.v.m. toenemende dropshipment partijen.
  • Productverrijking meerdere bronnen. Omdat wij productdata uit meerdere bronnen halen (o.a. DST en kassa systemen) proberen wij de data uit die bronnen te combineren om een zo compleet mogelijk beeld van de data weer te geven.
  • Direct een product in winkelmandje plaatsen (staat al live).
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin