Defensie verlengt contract met i-Aspect voor 4 jaar

De afgelopen jaren zijn er dankzij het KVMS, de applicatie ontwikkeld door i-Aspect, vele honderden defensiemedewerkers aan een andere baan geholpen. Wegens dit succes en het gebruiksgemak van het KVMS heeft Defensie besloten de samenwerking met  4 jaar te verlengen!

KVMS

De afkorting KVMS staat voor Kandidaat Volg en Matching Systeem. De webapplicatie (SaaS oplossing) is ontwikkeld om defensiemedewerkers van werk naar werk te begeleiden. Het systeem helpt personeelsleden aan een nieuwe baan, voordat de daadwerkelijke ontslagdatum bereikt is. Dit is voor de werknemer natuurlijk heel prettig, maar ook voor de werkgever. Zo kan de werkgever op een prettige manier afscheid nemen van zijn personeel. Omdat overheidsorganisaties risicodragend zijn en zelf de WW-uitkering voor hun rekening moeten nemen, zorgt het KVMS voor een enorme kostenbesparing op het moment dat de medewerker direct aan een nieuwe baan begint.

Alle betrokken partijen, zoals management, HR, coaches en de kandidaten, krijgen toegang tot het systeem, waarin zij direct met elkaar kunnen communiceren. Alles is erop ingesteld om ervoor te zorgen dat de kandidaat zo goed mogelijk begeleid wordt naar een nieuwe baan. De kandidaat vindt er trainingen, overzichten van gesprekken, interessante vacatures en kan bijvoorbeeld direct vragen stellen aan de loopbaanbegeleider. Daarnaast is de applicatie uitgerust met managementrapportages, zodat de directie altijd kan zien hoe effectief het systeem is.

Interesse in het systeem of idee├źn die jouw business verder kunnen helpen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Belangrijk onderhoud CrossRetail

Onze CrossRetail-servers ondergaan in 2 fases groot onderhoud. Dit zal plaatsvinden op de nacht van zondag 21 april t/m de vroege ochtend van maandag 22 april en de daaropvolgende nacht van 22 april t/m de vroege ochtend van dinsdag 23 april.

Hierbij moet je rekening houden met dat jouw website en e-mail tijdelijk niet bereikbaar zal zijn in die perioden.