Maatwerk vacature koppeling opgeleverd voor SoLow

De uitdaging

SoLow is een snel groeiend winkelketen en streeft op termijn naar 100 winkels op toplocaties in Nederland en België. Om in deze groei te kunnen voorzien hebben zij een vacaturewebsite opgezet: werkenbij.solow.nl/. Hiermee voeren zij actief een marketingcampagne voor het werven van nieuwe medewerkers. De vacatures worden door hen beheerd in een externe applicatie. Om vanuit de externe applicatie alle vacatures in de vacaturewebsite te krijgen en frequent te synchroniseren, had SoLow behoefte aan een koppeling op maat.

De oplossing

Om in deze behoefte te voorzien hebben wij een dynamische plugin ontwikkeld. Deze plugin integreert volledig met hun website en synchroniseert frequent met de brondata van de externe vacature-applicatie. Bij het tonen van de data in de vacaturewebsite is rekening gehouden met de gevestigde huisstijl van SoLow, zodat onze oplossing ook visueel integreert met de website.

In de interface van het CMS van de SoLow-website zijn eveneens aanpassingen gedaan om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Dit geeft SoLow medewerkers de mogelijkheid om, zonder tussenkomst van een programmeur, aanpassingen te doen in de bronlocatie van de plugin en handmatig synchronisaties te forceren bij dringende updates van de vacaturedata.

solow_link

Oplossingen op maat

Naast professionele websites en webshops levert i-Aspect online oplossingen op maat. Omdat de maatwerk plugin dynamisch moest zijn, was een maatwerkkoppeling met de website-database essentieel. Het was daarom voor SoLow logisch om de samenwerking met i-Aspect aan te gaan bij hun behoefte aan maatwerk.

Heb jij met jouw zakelijke website ook behoefte aan een maatwerkoplossing? Neem dan contact met ons op!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin