Nieuw: Crossretail 4!

Maak jouw webshop klaar voor de toekomst met Crossretail 4. Nog steeds biedt Crossretail 4 dezelfde kracht om de data van duizenden producten slim te laten beheren in jouw webshop. Maar nu met een nog slimmere en gebruiksvriendelijkere manier om jouw content te stylen en beheren. 

De belangrijkste vernieuwingen zijn:

  • Bespaar tijd met de vernieuwde en verbeterde visual builder
  • Meer conversie door beter gestylde contentpagina’s
  • Laat custom designs nog beter aansluiten bij jouw doelen

Bespaar tijd met de vernieuwde visual builder

Met de vernieuwde visual builder in Crossretail 4 wordt het jou nog makkelijker gemaakt om jouw gestylde contentpagina’s zelf te bewerken. Het veranderen van teksten en afbeeldingen gaat op een intuïtieve en snelle manier. Dit scheelt jou een hoop tijd en moeite.

Meer conversie door gestylde contentpagina’s

Tegenwoordig is een webshop niet meer gescheiden van een website. In Crossretail 4 is de focus op gestylde content- en landingspagina’s sterk verhoogd. Hierdoor kunnen wij jouw landingspagina’s qua styling nog beter laten aansluiten op jouw doelen, waardoor meer bezoekers zullen doen wat jij voor ogen hebt. Dat zal leiden tot meer conversie in jouw webshop en winkel.

Custom design dat nog beter aansluit bij jouw doelen

Met Crossretail 4 is het mogelijk om jouw webshop in een modern en uniek jasje te laten steken. Iedere onderneming is uniek. Daarom staan bij het ontwerpproces jouw bedrijfsdoelen en de doelen van jouw doelgroep voorop. Met Crossretail 4 kunnen wij het design daar nog beter op afstemmen dan bij voorgaande versies. Voorbeelden van de inzet met Crossretail 4?   

Het beste van twee werelden

Wanneer jij jouw webshop laat overzetten naar Crossretail 4 zijn al jouw gestylde contentpagina’s kinderlijk eenvoudig te beheren via de visual builder en profiteer je nog steeds van de kracht om duizenden producten automatisch voor jou te laten beheren. Crossretail 4 biedt jou dus het beste van twee werelden en zorgt dat jij modern kan blijven ondernemen met een minimale inspanning. 

Wil jij ook het beste van twee werelden en in volle vaart blijven ondernemen in de 21ste eeuw? Neem dan contact met ons op om jouw mogelijkheden te verkennen! 

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin