Koppel Crossretail aan uw kassasysteem

Met Crossretail is het vanaf heden mogelijk om uw webshop te koppelen aan uw kassasysteem. Daarmee kunt u producten die in het kassasysteem staan, inladen in uw webshop. Stel u krijgt een aantal fietsen binnen en deze aantallen staan in het kassasysteem. Dan weet uw webshop dit ook. Hierdoor is het voor de bezoeker van uw webshop mogelijk de actuele winkelvoorraad te bekijken. Er zijn immers klanten die graag op internet kijken wat het aanbod is, maar uiteindelijk hun product liever in een fysieke winkel kopen. Deze groep weet dus precies wat u heeft staan. Mocht u het product niet op voorraad hebben, dan kan de klant het uiteraard gewoon bestellen.

Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche

Zoals u weet, heeft Crossretail een koppeling met Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche (DST). Hierdoor worden automatisch de producten in uw webshop geladen waarvan u dealer bent. Dit geldt voor de merken Batavus, Cube, Gazelle, Giant, Koga, Loekie, Merida, Sparta, Trek, Union en Ghost. Wilt u liever de productteksten gebruiken die in uw kassasysteem staan? De kassakoppeling maakt het mogelijk om de data uit uw kassasysteem te tonen in plaats van de productinformatie uit DST en of Kruitbosch. Heeft u ook andere merken fietsen in uw kassasysteem staan, dan kunt u deze met de kassa koppeling gewoon overzetten naar uw webshop (ook tweedehands fietsen).

Onderdelen & accessoires

Ook de onderdelen van Kruitbosch worden automatisch ingevoerd in uw webshop. Deze leverancier maakt het zelfs mogelijk u helemaal te ontlasten in de verdere afhandeling van een bestelling. Stel dat er Kruitbosch-product wordt besteld via uw webshop, dan zorgt Kruitbosch dat het product wordt ingepakt en opgestuurd naar uw klant. Heeft u ook andere onderdelen & accessoires in het kassasysteem staan, dan kunt u deze met de kassa koppeling gewoon overzetten naar uw webshop. Uiteraard dient u deze producten wel zelf naar de klant op te sturen als ze worden besteld.

Maar kan het ook met mijn kassasysteem?

De volledige functionaliteit van de koppeling is op dit moment mogelijk via de kassasystemen VMS2, CycleSoftware en Wilmar. Daarnaast zijn er ook opties voor Adsoft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Let op! Doordat wij momenteel erg druk zijn met Crossretail, is de implementatietijd een paar weken vanaf het moment van aanvragen.

[contact-form-7 id=”1131″ title=”Kassakoppeling”]

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin