Heeft u maatwerk wensen?

Wij krijgen vaak verzoeken voor extra functionaliteit of aanpassingen in de Crossretail webshop. Wij krijgen dan regelmatig te horen dat u de aanpassingen te duur vindt. Wij willen dit graag toelichten.

 

Allereerst is Crossretail een zeer goedkoop pakket, waarbij een paar uur (meer)werk al snel niet in verhouding staat tot de prijs van het pakket.
Daarnaast is Crossretail een generiek systeem. Dit betekent dat de basis van het systeem door meerdere klanten gebruikt wordt. De basis werkt voor iedere ondernemer hetzelfde.

 

Het voordeel voor u is, dat wij de prijs van het systeem laag kunnen houden. Dit betekent wel dat wij voor ogenschijnlijke eenvoudige aanpassingen speciaal voor u een uitzondering moeten bouwen. Zo’n uitzondering bouwen kost extra veel tijd gezien het feit dat Crossretail een generiek systeem is.

 

Daarnaast kosten aanpassingen nu eenmaal (veel) tijd. Een aanpassing moet ingepland, gebouwd, getest en gecommuniceerd worden.

 

Zoals u in de maandelijkse nieuwsbrieven kan lezen voeren wij geregeld optimalisaties door om Crossretail nog beter te maken. Mocht u toch aanvullende wensen hebben dan kunt u altijd een op maat gemaakte offerte laten maken. Houdt u daarbij wel rekening met bovengenoemde feiten.

 

Maatwerk wensen?

Heeft u specifieke wensen t.a.v. Crossretail dan horen wij dat graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin