Beheer nu zelf moeiteloos uw product-informatie

Het is vanaf nu mogelijk om per product aan te geven wie de product-informatie beheert. Als u wilt dat de informatie die bij het product wordt getoond automatisch vanuit DST en Kruitbosch wordt geladen, dan is dit uiteraard mogelijk. In sommige gevallen kan het wellicht wenselijk zijn dat u zelf de product-informatie beheert en dat bij een update van het product uw informatie niet wordt overschreven door de informatie die wij vanuit DST en of Kruitbosch binnen krijgen.
 
Let op: als u gebruikmaakt (of gaat maken) van de kassa-koppeling, dan is de informatie uit uw kassa altijd leidend wat betreft de productdata.
 
Hoe stel ik dit in?
Het is per product mogelijk om aan te geven of u de informatie beheert of de leverancier. U doet dit als volgt:

  1. Ga naar Catalogus -> Producten.
  2. Zoek vervolgens een product op dat u wilt gaan beheren.
  3. Als u het betreffende product heeft gevonden, klikt u op het product om het te wijzigen.

Als het om een Kruitbosch- of DST-product gaat, staat dat bovenaan de pagina genoemd achter ‘Data leverancier’. Op dat moment wordt de productdata uit de database ingeladen. Wilt u dit zelf overnemen en ervoor zorgen dat bij een product-update uw ingevoerde gegevens niet worden overschreven, zet dan ‘Productgegevens bijhouden in CMS?’ op JA.
 
Als u deze knop omzet, merkt u dat het mogelijk wordt om de producttitel en de productomschrijving aan te passen. U heeft dan immers de macht over deze informatie. Verder zijn het model, de voorraad-status en de status instelbaar.

Als u tevreden bent over de gemaakte wijzigingen en u wilt dat in de toekomst uw wijzigingen niet worden overschreven vanuit de landelijke database, dan klikt u bovenaan de pagina op ‘bewaren’ en dan wordt het product opgeslagen.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin