Winkelzuil beveiligen

We hebben voor u een nieuwe beveiliging ontwikkeld om uw Crossretail winkelzuil nog beter te beschermen.

 

Beveiliging

U kunt nu eenvoudig via het beheersysteem van uw webshop de winkelzuil met uw IP-adres beveiligen. Dit betekent dat de instore webshop alleen in uw winkel te benaderen is. Indien men van buitenaf uw instore webshop proberen te benaderen, zal deze niet beschikbaar zijn. We raden u aan om dit zo snel mogelijk te doen(!)

 

Werkwijze

U kunt op de gebruikelijke wijze inloggen naar het beheersysteem van uw webshop (via uw pc). Zorg ervoor dat u dit in de winkel doet (!) dus waar de instore winkelzuil staat. Na inloggen in het beheersysteem kunt u in het startscherm met de groene knop “Winkelzuil beveiliging instellen” direct uw winkelzuil beveiligen.

 

beveilging

U merkt verder niets van het instellen van het ip-adres. De werking van de winkelzuil verandert niet.
Ondervindt u problemen? Herstart dan eenmalig uw winkelzuil. Vervolgens kunt u contact met ons opnemen.

 

Storing opgelost
Op kerstavond waren enkele Crossretail-ondernemers getroffen door de melding “Geen toegang” op het winkelzuil scherm. Bij de doorvoering van de nieuwe beveiliging is het bij enkele ondernemers misgegaan. Er zijn incorrecte IP adressen ingevoerd waardoor er geen toegang meer was tot de winkelzuil. We hebben dit voor deze ondernemers opgelost en op zaterdagochtend (27/12) werkte deze winkelzuilen weer naar behoren.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin