Winkelbezoek Planner op jouw website

Iedere winkelier zal het nieuws van de afgelopen persconferentie hebben meegekregen: Vanaf 3 maart mag er gewinkeld worden op afspraak. Dit biedt jou als ondernemer de kans om weer klanten in je winkel te ontvangen en extra omzet te genereren. Om te zorgen dat jij optimaal gebruik kunt maken van deze versoepelingen bieden wij de mogelijkheid een Winkelbezoek Planner op je website te laten plaatsen.

Online agenda voor winkel afspraken

Wanneer jij ervoor kiest om de Winkelbezoek Planner te laten instellen op jouw website bied je klanten de mogelijkheid een tijdsvak te laten boeken om langs te kunnen komen in je fysieke winkel. Wij plaatsen een gebruiksvriendelijke agenda op jouw website waar klanten gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Hieronder zie je hoe dat eruit kan zien.

Op maat voor jouw winkel

Jij weet het beste hoe een winkelbezoek in jouw winkel eruit ziet. Samen met jou nemen we alle variabelen door, om de boekingen perfect te maken. We stellen de lengte van de tijdvakken in, of er ruimte nodig is tussen de tijdvakken en binnen welke uren jij klanten wil ontvangen. Iedere boeking wordt overzichtelijk in je eigen kalender weergegeven, en zowel jij als je klanten krijgen een bevestigingsmail.

Wat heb je nodig?

Je hebt een Google mailadres op jouw bedrijfsnaam nodig. De Winkelbezoek Planner maakt gebruik van Google Kalender. Heb jij geen Google mailadres op je bedrijfsnaam, dan maken wij er snel (en kosteloos) eentje voor je aan.

Wil jij ook de Winkelbezoek Planner laten instellen voor jouw Crossretail webshop? Stuur ons dan even een mail naar support@crossretail.nl, of stuur een bericht naar onze contactpagina, en vraag naar de condities.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin