We maken de Crossretail-webshop zoals u hem hebben wil!

Het is vanaf heden mogelijk om uw Crossretail-webshop helemaal naar eigen wens te ontwerpen. Crossretail bestond voorheen uit 1 vaste opmaak, maar daar is nu verandering in gekomen.

We merkten dat er de laatste tijd steeds meer behoefte was aan maatwerk. De één wilde graag een eenvoudige layout, terwijl de ander liever iets wilt met bewegend beeld en een modernere uitstraling. Vanaf nu is eigenlijk alles mogelijk.

Neem bijvoorbeeld de webshop van George Tweewielers. Op de homepage is ervoor gekozen om met bewegend beeld te werken, waardoor de klant direct op een speelse manier kennismaakt met de webshop. Dit is echt een eyecatcher.

mac-george

Een ander voorbeeld is de website van Bewegen Werkt. Ook deze omgeving werkt op Crossretail en oogt weer totaal anders dan veel andere Crossretail-websites. Ook hier is ervoor gekozen om met name de beelden in combinatie met korte teksten de boodschap over te laten brengen.

mac-bewegen

Bent u momenteel klant en vindt u het tijd worden voor een nieuw ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Ons team van programmeurs en ontwerpers denkt graag met u mee.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin