SEO url’s en DST 2018

Wij hebben u in november vorig jaar al geïnformeerd over de koppeling met DST 2.1. De meeste leveranciers hebben inmiddels de 2018 modellen in DST 2.1 staan. Deze zouden daarom ook bij u inmiddels online moeten staan?

Wij willen u daarom vragen dit goed te controleren.

LET OP!

  • Indien u dealer ben geworden van een nieuw merk, dan ziet u deze fietsen niet staan. Maak hier even melding van door een mail te sturen naar support@crossretail.nl. Wij draaien dan een nieuwe import voor u.
  • Indien er merken zijn komen te vervallen, dan kunnen wij dit merk voor u uitsluiten. Graag een mail aan support@crossretail.nl met dit verzoek. Wij kunnen overigens géén merken voor u toevoegen. Dit gaat altijd via de leverancier die u hiervoor moet autoriseren.
  • Indien u bepaalde modellen mist (dit kunt u controleren in uw beheersysteem, door een selectie te maken op merk en jaartal) dan komt dat omdat diverse modellen nog niet leverbaar zijn en daarom (nog) op inactief staan.
  • Modellen van voorgaande jaren dient u ALTIJD zelf te verwijderen. Wij verwijderen nooit fietsen. Dit doen wij omdat wij uiteraard niet weten of u bepaalde overjarige modellen nog heeft staan. Indien u oude modellen snel wilt verwijderen, dan kunt u in uw beheersysteem een selectie maken op merk en jaartal en in 1 muisklik alle oude modellen verwijderen.

Automatisch genereren van SEO url’s

Als u zelf producten toevoegt middels uw beheersysteem of producten vanuit uw kassa inlaadt, dan worden er automatisch SEO url’s aangemaakt.
Oftewel url’s die goed zijn voor zoekmachines.

Bijvoorbeeld: www.uwdomeinnaam.nl/fietsen/stadsfietsen/naam_van_het_product

Omdat wij ook vele duizenden artikelen uit externe bronnen (DST, Kruitbosch) voor u online zetten, werd dit bij deze producten nog niet gedaan. Wij hebben inmiddels een scriptje gemaakt, die dit voor u doet.

Hiermee zijn vanaf nu al uw producten in uw webshop van een SEO url voorzien.

Indien u ontdekt dat dit in uw Crossretail webshop nog niet het geval is, laat dit ons dan even weten via support@crossretail.nl

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin