Reservering eenvoudig omzetten in verkoop

U heeft vorige week in onze nieuwsbrief al kunnen lezen dat de online verkoop van fietsen flink is gestegen. Om u hier verder mee te helpen hebben wij onlangs een nieuwe functionaliteit aan uw webshop toegevoegd. Binnen uw webshop is het namelijk mogelijk om fietsen te reserveren. Indien een reservering tot verkoop lijdt, is het vanaf heden mogelijk om die reservering om te zetten in een verkoop. U heeft hierbij de mogelijkheid om een iDeal betaallink van de betreffende reservering aan de klant te verzenden.
 
Dit werkt als volgt.
Log in op uw beheersysteem en klik op bestellingen. In uw overzicht ziet u welke fietsen er bij u zijn gereserveerd. Door aan de rechterkant te klikken op bekijk, kunt u die reservering inzien.
 
11
 
Via het vervolgscherm kunt u eventueel de tekst naar de klant nog aanpassen. Als u vervolgens onderaan klikt op verstuur naar klant, dan komt er bij de klant een e-mail binnen om het gereserveerde product bij u in de webshop te kunnen kopen.
 
12

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Belangrijk onderhoud CrossRetail

Onze CrossRetail-servers ondergaan in 2 fases groot onderhoud. Dit zal plaatsvinden op de nacht van zondag 21 april t/m de vroege ochtend van maandag 22 april en de daaropvolgende nacht van 22 april t/m de vroege ochtend van dinsdag 23 april.

Hierbij moet je rekening houden met dat jouw website en e-mail tijdelijk niet bereikbaar zal zijn in die perioden.