Overstappen op Crossretail 2.0

nieuw design crossretail

 
Het is zover, de uitrol van Crossretail 2.0 gaat van start! Wat kunt u allemaal verwachten?

 

Compleet nieuw vormgegeven webshop

Na grootschalig onderzoek hebben wij de webshop van de grond af opnieuw opgebouwd. De techniek is volledig op de schop genomen zodat de webshop sneller, overzichtelijker en geoptimaliseerd voor conversie. De webshop wordt in Crossretail 2.0 ook automatisch geschaald naar de grootte van het scherm zodat uw klanten zonder problemen gebruik kunnen maken van de webshop op hun mobiele telefoon of tablet.

 

Zoeken is geoptimaliseerd

De zoekbalk heeft een prominentere plek gekregen in de navigatie structuur. Daarbij zullen dankzij elastisch zoeken de zoekresultaten in de webshop (en op de winkelzuil) sneller en nauwkeuriger worden.

 

Nieuwe webshop functionaliteiten

De product detail pagina is volledig opnieuw ingedeeld. De naam van het product, de prijs, de voorraadstatus en de bestelknop zullen bovenaan komen te staan in een overzichtelijk blok. Daaronder zullen alle opties en product detail content verschijnen. Erg handig voor klanten die snel een product willen bestellen. Ze hoeven nu niet eerst helemaal naar beneden te scrollen voor de bestelknop.

 

Geoptimaliseerd voor tablet en mobiel

De webshop is ook voor mobiele apparaten vernieuwd zodat klanten die de webshop bezoeken op een tablet of mobiele telefoon een perfecte winkelervaring kunnen beleven zonder obstakels.

Meer lezen? Hier vindt u een uitgebreide preview van Crossretail 2.0.
 

Ondertekenen

Bent u net zo enthousiast als wij? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op over de volgende stap.
Als u het overstap formulier al heeft ondertekend op het KCU Bike Event hoeft u dit formulier niet in te vullen.

 

De aanmeldperiode is verstreken.

 

Heeft u vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via support@crossretail.nl of bel ons op werkdagen binnen kantoortijden op: 030 232 42 80.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin