Op afspraak blijven werken?

Het einde van Corona lijkt in zicht te komen. Ondanks dat Corona door velen als ramp is ervaren heeft het ook tot nieuwe inzichten geleid. De afgelopen maanden hebben wij voor veel klanten een online afspraken module ingebouwd. Het werken op afspraak is door veel ondernemers als zeer positief ervaren. Zelfs zo positief dat de meeste eraan denken om dit werken op afspraak ook na Corona te blijven gebruiken.

Waar komt de klant voor?

Met een online afspraak weet je immers waarvoor een klant komt en dat is nuttige informatie voor jouw tijdsinschatting. Indien dit is t.b.v. de aankoop van een nieuwe fiets, dan is het mogelijk om hier ook een bepaalde (langere) tijd aan te koppelen. Hierdoor weet jij op voorhand dat je jouw kostbare tijd aan een potentiële koper gaat besteden.

Schifting maken

Bij een winkel vol mensen, zie je namelijk niet gelijk wie waarvoor komt. Met het werken op afspraak is het dus mogelijk om hierin een duidelijke schifting te maken. Iemand die een fiets wilt kopen, daar wil je immers meer tijd voor vrijmaken, dan iemand die een binnenband komt kopen. Met een online afsprakensysteem vang je dit goed af.

Koper serieus genomen

Het werken met online afspraken is niet alleen handig voor jouzelf, maar het geeft ook een goede boodschap af. Als klant die op zoek is naar bv. een premium elektrische fiets voel je je immers veel meer serieus genomen wanneer je ziet dat een ondernemer bereid is om jou tijd en aandacht te geven voor een gedegen advies bij een grote aankoop.

Indien dit ook iets voor jou is, neem dan contact met ons op.
Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin