Crossretail geheel op https

Zoals u van ons gewend bent zorgen we er altijd voor dat uw webshop veilig blijft. Onze techneuten zijn altijd op de hoogte van de laatste wereldwijde veiligheidsincidenten en zorgen ervoor dat deze zo spoedig mogelijk worden verholpen. We gaan uw webshop nu nog een stukje veiliger maken.

U kent wellicht het groene slotje dat in de adresbalk van uw internetbrowser wordt getoond als u bijvoorbeeld inlogt bij uw bank. Als dit er staat dan houdt het in dat er sprake is van een beveiligde en versleutelde verbinding met die specifieke website. Deze versleuteling wordt verzorgd door een zogeheten SSL-certificaat.

ssl-slot

De bovenstaande termen kunt u uiteraard snel weer vergeten. Wat u wel moet weten is dat wij de komende tijd ervoor gaan zorgen dat uw website volledig versleuteld gaat worden. Op dit moment draait uw webshop-gedeelte al achter een versleutelde verbinding, maar wij vinden het belangrijk dat ook het normale website-gedeelte op die manier beveiligd wordt. Dit wordt door heel veel websites nog niet gebruikt, maar wij vinden het belangrijk dat we hierin voorop lopen.

Het uitbreiden van de versleuteling naar uw gehele web-omgeving verzorgen wij voor u geheel kosteloos. U gaat er verder ook helemaal niks van merken. Het zal u alleen opvallen dat op een gegeven moment ook bij uw website een groen slotje komt te staan. Dit geeft uw klanten een vertrouwd gevoel.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin