Last van Spam?

Wij krijgen regelmatig vragen over spam. Indien wij naast uw webshop ook uw mail hosten kunnen wij u daarbij helpen.

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Wij willen u dan ook graag eerst een tip geven. Op veel websites en webshops moet er een e-mailadres achter gelaten worden. Wanneer u hier niet uw zakelijke e-mail voor gebruikt maar bijvoorbeeld een Gmail account zult u merken dat het aantal spammails na verloop van tijd zal gaan afnemen.

Indien u aan ons doorgeeft (support@crossretail.nl) dat u last heeft van spam dan kunnen wij u helpen. Wij zullen dan een aantal instellingen wijzigen waarbij de spam mails een spammelding krijgen. Dat ziet er als volgt uit: ***SPAM***. Nu ziet u welke berichten met spam zijn gemarkeerd. Wanneer dit ook daadwerkelijk allemaal spam blijkt te zijn (mails van klanten en/of leveranciers kunnen immers soms ook als spam worden gezien) dan geeft u dit na een aantal weken weer aan ons door. Wij zullen dan weer een aantal instellingen wijzigen op onze mailserver waardoor alles met een spammelding (***SPAM***) niet meer in uw mailbox zal worden afgeleverd.

Indien u daarna nog steeds spam ontvangt kunt u nogmaals contact met ons opnemen (support@crossretail.nl). Wij zullen het spamfilter dan nog strakker afstellen.

U zult na verloop van tijd van spam zijn verlost. Let op! Het compleet verbannen van spam zal lastig zijn. Diegene die spam versturen zullen er immers alles aan blijven doen om spam te versturen.

Als u wilt dat wij bovenstaande stappen voor u uitvoeren, laat het ons dan weten via support@crossretail.nl. Vermeld daar wel bij om welke URL (www.mijndomeinnaam.nl) het gaat. Dan weten wij namelijk om welke e-mailadressen het gaat. Wanneer u meerdere domeinnamen heeft waar e-mailadressen op draaien ontvangen wij graag alle domeinnamen.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin