Kruitbosch Bike Event 2014

Meer ondernemers dan ooit op Kruitbosch Bike Event 2014!

Het Kruitbosch Bike Event zit er weer op en het was een zeer groot succes. Meer ondernemers dan ooit hadden zich vooraf al opgegeven voor het Event en hebben het bezocht.

 

Twee jaar geleden was het thema “Fietsen is Fashion”, vorig jaar lag de focus op entertainment en dit jaar stond het product en retailen veel meer centraal. Om hierop aan te sluiten gaf Retailspecialist Roel van den Berg elke dag het seminar ‘Klant in Kaart’. Op pakkende wijze werden ondernemers ervan bewust gemaakt hoe belangrijk het is om je klanten goed te kennen. Alleen dan kun je gerichte en strategische keuzes maken.

 

Internet en Crossretail

 

10334414_888504527844403_8417328717586082053_n

 

“Internet en social media hebben een grote invloed op de consument, aldus Roel van den Berg. Daarvan moet je je als ondernemer bewust van zijn. Verander je niet mee met de toekomst, dan zit je in een doodlopende straat, ook al kan het nog wel tien jaar duren voordat je dat merkt.”

 

Crossretail sloot goed aan op het thema dit jaar en was dan ook een groot succes op het Bike Event. Zowel huidige ondernemers als toekomstige Crossretail klanten waren enthousiast. Het product biedt op veel verschillende manieren succes. Daarnaast vinden er continu updates plaats waarbij geluisterd wordt naar feedback van ondernemers. Crossretail staat nooit stil en er wordt dan ook hard gewerkt achter de schermen om het product te optimaliseren. Tevens hebben veel toekomstige klanten op het Bike Event kenbaar gemaakt interesse te hebben in het product.

 

De komende tijd worden er Crossretail verkooptrainingen gegeven om ondernemers tips, trucs en handvatten te bieden om (nog) meer rendement uit hun website en winkelzuil te halen. De training is onderdeel van het totaalpakket en zal dan ook aan nieuwe Crossretail klanten aangeboden worden.

 

Lees meer over Crossretail op het Kruitbosch Bike Event 2014:
“Nee verkoop” terugdringen met Crossretail
(Bron: tweewieler.nl)

 

kcuflyer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin