Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u tevreden met de omzet die Crossretail maakt? Hoe veel verkoopt u via de winkelzuil? Als u denkt dat dit beter kan, lees dan vooral verder.

 

Bij i-Aspect zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van Crossretail. Niet alleen zorgen wij dat alles vloeiend en soepel blijft lopen, ook zorgen voor nieuwe features in het product. We begrijpen dat het met de combinatie van website, webshop en winkelzuil niet altijd even gemakkelijk is om te bepalen hoe je dit alles aanpakt. Hoe krijgt de zuil een geldende rol in uw winkel? Hoe zorgt u ervoor dat potentiële nieuwe klanten uw webshop vinden? Hoe zorgt u voor een positieve merkbeleving bij de klant?

 

Dit soort vragen worden ons met regelmaat gesteld en vele ondernemers hebben de vruchten geplukt van de hulp die wij hen boden. Wij kunnen u onder meer helpen met:

 

1 Zoekmachineoptimalisatie

Met zoekmachineoptimalisatie komt uw website hoger in de Google-zoekresultaten. Dit maakt de kans groter dat de klant bij u terecht komt in de plaats van uw concurrent.

 

2 Online marketingstrategieën

Wij kunnen u helpen een Social Media campagne op te zetten zodat u zichtbaar bent op bijvoorbeeld Twitter, Facebook of LinkedIn. Zonder dat klanten op zoek zijn naar uw producten creëert u op deze wijze toch bekendheid en wekt u interesse.

 

3 Tips en trucs

Tips en trucs met betrekkening tot de winkelzuil.

 

4 Doorontwikkeling

Het doorontwikkelen van uw website en webshop, wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het opzetten van een blog.

 

Er zijn tal van voorbeelden van ondernemers die samen met ons een complete marketingstrategie hebben uitgedacht en flinke omzetten genereren met Crossretail. De succesvolste ondernemers zetten duizenden euro’s per maand om.

 

Direct van start?

Neem gerust contact met ons op via support@crossretail.nl of bel ons op werkdagen binnen kantoortijden op: 030 232 42 80.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin