Fietscollectie 2015 (DST koppeling)

DST (Stichting Digitaal Samenwerken Tweewieler branche) is een online artikelcatalogus voor de tweewielerbranche.
Het platform zorgt ervoor dat we toegang hebben tot actuele en gestandaardiseerde productinformatie van leveranciers van fietsen (en onderdelen en accessoires). Op basis van uw profiel, zoals bekend bij DST, kunnen wij alle fietsen, waar u dealer van bent, inlezen in de Crossretail webshop. Inmiddels hebben wij de nieuwe fietscollectie van 2015 uitgerold in uw Crossretail-pakket.

 

Nieuwe indeling voor Elektrische fietsen en Roots fietsen

Alle elektrische fietsen staan nu onder de nieuwe hoofdcategorie “Elektrische fietsen”.

 

dst

 

De Roots fietsen van Kruitbosch hebben we onder een aparte subcategorie “Moederfietsen” geplaatst.

 

Fietscollectie 2014

Alle fietsen uit de 2014 collectie hebben we op inactief gezet. Deze fietsen zijn niet meer zichtbaar in de webshop, maar zijn nog wel via het beheersysteem terug te vinden. U kunt dus zelf besluiten om enkele of een deel van deze oude collectie weer actief te zetten.

 

Fietsen zonder afbeelding

Soms wordt er door de leverancier geen of een niet bestande afbeelding meegegeven. Een fiets zonder afbeelding lezen wij niet in. Bij twee leveranciers, Gazelle en Giant, missen alle afbeeldingen.
Gazelle en Giant hebben aan DST doorgegeven dat zij begin 2015 aan de slag gaan met het toevoegen van afbeeldingen aan hun artikelbestand. Zodra zij hiermee klaar zijn, zullen we ook deze artikelbestanden inlezen.

 

Geen leverancier profielen binnen DST

Bij een aantal klanten zijn de 2015 fietsen nog niet ingelezen, omdat er binnen DST nog geen profielen van leveranciers zijn gekoppeld. Met deze klanten is inmiddels via Basecamp contact geweest om de namen van de leveranciers door te geven waarvan zij dealer zijn. Binnenkort zullen ook bij deze klanten de 2015 fietsen worden ingelezen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin