FC Utrecht genomineerd Website van het Jaar

FC-Utrecht.nl is genomineerd voor website van het jaar 2014 in de categorie sport. Daar zijn wij uiteraard erg trots op! i-Aspect heeft de site ontworpen, gebouwd en al bijna 8 jaar in onderhoud.

 

De website kan worden beoordeeld op de volgende criteria: Ontwerp, Inhoud & Navigatie.

 

Het Nederlandse publiek kan stemmen op zijn favoriete websites en de websites beoordelen op kwaliteit. Elke categorie kent twee winnaars. De website met de hoogste kwaliteitsscore wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De website met de beste relatieve beoordeling binnen zijn categorie en het aantal stemmen, is de winnaar van dé Website van het Jaar.

 

Doe mee aan de Website van het Jaar verkiezing en win fantastische prijzen! Dit jaar verloten ze een Apple MacBook Air, GoPro HERO3+ camera’s en Jawbone UP24 devices onder de stemmers.

 

Om FC Utrecht te laten winnen moet er gestemd worden. Dat kan hier: http://websitevanhetjaar.nl/fc-utrecht.
Het stemmen is ondertussen gesloten en de winnaars worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke en exclusieve Website van het Jaar Awardshow op 27 november aanstaande in The Harbour Club in Amsterdam.
woty_logo

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin