E-bikes met accu’s in nieuwe 2021 fietscollecties

De nieuwe fietscollecties van 2021 beginnen langzaam binnen te druppelen binnen DST en daarmee ook in jouw Crossretail website/webshop. De meeste merken (waaronder Gazelle) hebben inmiddels hun product data van e-bikes binnen DST voorzien van accu opties. Deze accu’s zijn vanaf heden daarom ook zichtbaar bij de desbetreffende e-bike.

Uitgebreidere fietsdata binnen DST

Omdat het binnen het vernieuwde DST platform mogelijk is om uitgebreidere fietsdata op te geven door de leverancier, zullen wij binnen Crossretail deze data binnenkort ook gaan tonen in jouw webshop. Wij zijn momenteel nog druk bezig met onze UX/UI afdeling om alle informatie een goede, logische plek te geven. Hierover zullen wij je op de hoogte houden.

E-bikes met accu’s in nieuwe 2021 fietscollecties

Fiets informatie niet compleet of incorrect?

Regelmatig worden wij benaderd inzake incorrecte fietsdata. Wij willen via deze nieuwsbrief nogmaals benadrukken dat wij de inhoud van fietsgegevens niet kunnen aanpassen en/of bewerken. Wij plaatsen de DST content immers 1 op 1 door.

Wij zijn dus verantwoordelijk voor de technische werking van de koppeling met DST, maar niet voor de inhoud van de content. Het toevoegen van merken kunnen wij evenmin. Hiervoor moet jij je bij het merk melden. Die kunnen de autorisatie aanpassen.

Wel kunnen wij DST fietsmerken uitsluiten. Indien er DST fietsmerken online staan waar jij geen dealer (meer) van bent, dan kan je dit aan ons doorgeven via support@crossretail.nl

Fietsmerken die niet op DST staan?

Wil je graag fietsen van fietsmerken in je webshop tonen die niet op DST aanwezig zijn? Dan kan dat eventueel via kassakoppeling Crossretail opties. Hiermee ontsluit je al jouw voorraad fietsen in jouw kassa naar je Crossretail webshop.

Uiteraard kun je ook altijd nog handmatig enkele (voorbeeld) fietsen in jouw webshop toevoegen van fietsmerken die geen standaard modellen hebben (zoals Riese & Müller).

Oude collecties verwijderen

Omdat wij DST data slechts faciliteren, ben je zelf verantwoordelijk voor die data. Onze koppeling met DST faciliteert jou immers een uitgebreide online fiets catalogus, maar is er binnen DST geen koppeling met voorraden van leveranciers. Zodra bepaalde modellen niet meer leverbaar zijn, dan zal je deze producten dus desgewenst zelf in het Crossretail beheersysteem moeten verwijderen.  

Dit kan vrij eenvoudig door selecties te maken van bijvoorbeeld merken of jaartallen. Met één druk op de knop kunnen zo honderden fietsen worden verwijderd. Oude collecties worden nooit automatisch door ons verwijderd. Wij weten immers niet of je bepaalde modellen nog hebt staan. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin