Doorontwikkeling Crossretail® november

De afgelopen maand is er weer hard gewerkt aan nieuwe optimalisaties van Crossretail. Zoals u van ons gewend bent ook deze maand weer een opsomming van de aankomende updates.

 

Optimalisatie van het bestelproces

We hebben geluisterd naar alle feedback en zijn qua voortgang vergevorderd in het vereenvoudigen van de checkout procedure.

 

We hebben een zogenaamde “Postcode”-check gemaakt zodat mensen zowel op de winkelzuil als op de webshop niet meer hun hele adres hoeven in te vullen. Door enkel hun postcode en huisnummer in te vullen zal het systeem automatisch de straatnaam en woonplaats aanvullen.

 

postcodecheck

 

Dat betekend minder invulwerk wat het checkout proces flink vereenvoudigd en versneld. Ook zullen we er voor zorgen dat bij instore orders die naar de winkel verstuurd worden klanten alleen hun naam en e-mailadres of telefoonnummer hoeven op te geven.

 

Pinnen aan de zuil

Tevens zijn we bezig met de ontwikkeling van pinnen aan de winkelzuil. We hebben reeds een werkende demo maar willen het eerst grondig testen voordat we het beschikbaar maken. Met betalingen mag niks mis gaan en we laten daarom niks aan het toeval over. Hiermee willen we de kwaliteit waarborgen die u van ons gewend bent.

 

Zodra de pin-module beschikbaar is zullen we dit naar u communiceren middels de Crossretail nieuwsbrief.

 

winkelzuil-pinnen

 

Fietscollecties (DST koppeling)

bikes_little
DST (Stichting Digitaal Samenwerken Tweewieler branche) is een online artikelcatalogus voor de tweewielerbranche. Het platform zorgt ervoor dat we toegang hebben tot actuele en gestandaardiseerde productinformatie van leveranciers van fietsen en onderdelen en accessoires.

 

In principe heeft iedere fietsondernemer toegang tot dit artikelbestand. Op basis van uw profiel, zoals bekend bij DST, kunnen wij alle fietsen en onderdelen, waar u dealer van bent, inlezen in de Crossretail webshop.

 

We starten in november met het bouwen van de koppeling met DST. We zullen deze koppeling in fasen opleveren.

 

Fase 1 – Nieuwe collectie fietsen 2015
In december lezen we de nieuwe collectie fietsen 2015 in.

 

Fase 2 – Fietsen updaten
De tweede stap is het regelmatig updaten van alle fietsen, d.m.v. de DST koppeling.

 

Fase 3 – Onderdelen en accessoires
Als laatste stap gaan we onderzoeken of en hoe we eventuele andere onderdelen en accessoires kunnen inlezen.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin