Crossretail winkelzuil update

Met veel plezier kunnen we u mededelen dat wij een belangrijke update van de winkelzuil voor u klaar hebben staan. Wij moeten hiervoor echter wel een afspraak (zal telefonisch zijn) met u maken omdat wij de deze update slechts één voor één kunnen doorvoeren. Daarnaast dient u zelf een aantal stappen te doorlopen.

Voordat wij u gaan uitleggen wat u ervoor moet doen om hem in gebruik te nemen, willen wij eerst kort toelichten waarom deze update een enorme verbetering is en een groot effect heeft op de snelheid van de winkelzuil. Met de nieuwe update schrijven wij nagenoeg alle data lokaal weg op uw winkelzuil. Hierdoor worden de producten veel sneller ingeladen en hoeven klanten niet meer te wachten. Uit diverse tests van ons op locatie (in winkels) bleek namelijk dat het niet de software was die niet snel reageerde, maar de hardware. Met de nieuwe update hebben we dit probleem opgelost.

Omdat het op dit moment nog erg lastig is om de afbeeldingen lokaal weg te schrijven is uiteraard een snelle en vaste internetverbinding (dus géén WIFI) nog steeds een pré. Wij raden tevens aan alle overige apps (m.u.v. de Google apps) uit te zetten en of te verwijderen. Dit kunt u doen via het instellingen menu (instellingen -> apps -> app aanklikken en dan uitzetten en/of verwijderen).

Afspraak maken

Wij horen graag van u als wij uw winkelzuil-versie kunnen omzetten.
U kunt dit doen, door een mail te sturen aan support@crossretail.nl. Daarin graag uw winkelnaam, telefoonnummer en naam contactpersoon doorgeven. Wellicht kunt u erbij melden wanneer het NIET uitkomt. Alvast bedankt!

Onderstaande stappen pas 5 minuten voor onze telefonische afspraak doorlopen!

  1. Druk op de vier hoeken van het scherm om uit de app te gaan. De code is 0341.
  2. Ga vervolgens naar ‘instellingen’ (tandwiel icoon) en druk op ‘apps’.
  3. Ga vervolgens (linksboven) naar ‘Crossretail app’ en klik dan op ‘gegevens wissen’.
  4. Vervolgens opent u de Crossretail-app weer en voert u de domeinnaam in die u van ons krijgt.
  5. Klik daarna op ‘importeer producten’.
  6. Als de import klaar is, kunt u op ‘start’ klikken.

Na het doorlopen van deze stappen is de update voltooid en zult u merken dat het scherm een stuk sneller reageert.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin