Crossretail update

Het ontwikkelteam van Crossretail is de afgelopen tijd druk bezig geweest met een aantal zeer interessante verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Zoals u van ons gewend bent, komt dit allemaal kosteloos beschikbaar voor alle Crossretail-klanten. Hieronder lichten we graag toe welke veranderingen er zijn doorgevoerd.

Productdetailpagina aangepast

Vanaf nu is het mogelijk om de productdetailpagina te personaliseren. Dit kan door het plaatsen van een foto van één van uw mensen van het verkoopteam. Daarbij heeft u de mogelijkheid een naam toe te voegen en eventueel wat extra informatie. Daaronder kunt u middels een formulier de online-klant direct een vraag over het product laten stellen. Beide opties zijn los in te schakelen. Het activeren kan eenvoudig en binnen twee minuten via het dashboard van het Crossretail-beheersysteem (https://domeinnaam.nl/admin).

Verwijderde producten zelf weer terughalen

U heeft ongetwijfeld weleens per ongeluk een product verwijderd dat u eigenlijk niet wilde verwijderen. In de oude situatie moest u dan contact met ons opnemen om het product te laten terugzetten. Om het voor u makkelijker te maken, hebben we een prullenbakfunctie ontwikkeld. Als u nu per ongeluk een product verwijdert, kunt u hem zelf weer terughalen. De prullenbak vindt u rechtsboven via ‘catalogus -> producten’.

Deactiveren online-fietsverkoop

Omdat er ondernemers zijn die zelf geen fietsen online willen verkopen, is er nu de mogelijkheid om in Crossretail aan te geven dat u in geen geval fietsen online verkoopt. Hierdoor worden de fietsen niet online aangeboden, ook niet als u beschikt over een kassakoppeling of als u heeft aangegeven dat de fiets op voorraad is. Deze optie vind u in uw Crossretail beheersysteem onder Configuratie -> instellingen -> winkel-instellingen vervolgens tabblad opties.

Er zijn nieuwe verbeterde Crossretailschermen

Met veel trots kunnen we mededelen dat we voor Crossretail nieuwe en veel snellere schermen kunnen aanbieden. Ze worden zonder zuil geleverd, waardoor u veel meer flexibiliteit heeft. U kunt het scherm bijvoorbeeld op de balie plaatsen. De nieuwe schermen zijn tien keer sneller dan de oude schermen en worden geleverd als touchscreens met een losse mini-computer. Onze partner levert deze schermen inclusief verzending voor 525,- (incl. BTW). Direct online bestellen, kan via deze link.

Lopende projecten

Zoals u van ons gewend bent, zijn we achter de schermen bezig met nog tal van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Daar houden we u graag van op de hoogte. We zijn met Crossretail de grootste omnichannel-aanbieder en de vraag naar koppelingen met andere leveranciers blijft komen. We kunnen daarom melden dat AGU op korte termijn als dropshipment leveranciers wordt toegevoegd.

Door de groei van Crossretail zijn we ook bezig met innovatie op het gebied van onze servers. We gaan onder meer de web- en databaseserver van elkaar scheiden en er komt een aparte mailserver. We hebben hiervoor een vernuftige cloudoplossing in het leven geroepen om de honderdduizenden aanvragen per dag gemakkelijk en snel te kunnen verwerken. De servermigratie hopen we binnen enkele maanden af te ronden. U wordt hier nog nader over geïnformeerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin