Beheersysteem geoptimaliseerd

Deze maand heeft het Crossretail CMS (beheersysteem) een update gehad.

Als u bent ingelogd in het CMS, dan kunt vanaf heden op elke pagina producten zoeken.

 

product_zoeken

 

Als u het product hebt gevonden, dan kunt het product direct bewerken. Als u het resultaat van uw bewerking wilt bekijken, dan is dat mogelijk door te klikken op bekijk productpagina.
U kunt direct zien hoe het product er in uw webshop uitziet. Hierdoor hoeft u het product niet meer in u eigen webshop op te zoeken om het resultaat te kunnen zien.

 

bekijk_product

 

Op de overzichtspagina (catalogus -> producten) van al uw producten zijn ook diverse functies toegevoegd. U kunt categorieƫn nu tonen op de overzichtspagina waardoor u makkelijk en snel kunt zien in welke categorie een product is geplaatst. Een product is tevens eenvoudig te kopiƫren om snel een vergelijkbaar product toe te voegen.

 

tonen_categorie

 

Omdat in veel Crossretail shops het aantal contentpagina’s toeneemt, is er een zoekfunctie toegevoegd. U kunt nu makkelijk de juiste pagina vinden.

 

zoeken_info_pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Belangrijk onderhoud CrossRetail

Onze CrossRetail-servers ondergaan in 2 fases groot onderhoud. Dit zal plaatsvinden op de nacht van zondag 21 april t/m de vroege ochtend van maandag 22 april en de daaropvolgende nacht van 22 april t/m de vroege ochtend van dinsdag 23 april.

Hierbij moet je rekening houden met dat jouw website en e-mail tijdelijk niet bereikbaar zal zijn in die perioden.