AfterPay: het gemak van achteraf betalen

Vanaf heden is het mogelijk extra betaalopties in uw Crossretail shop toe te voegen.
Wij sommen er een aantal voor u hieronder op:


AfterPay is marktleider in de Benelux op het gebied van online achteraf betalen. Duizenden webshops hebben AfterPay al toegevoegd als betaalmethode en miljoenen consumenten maken jaarlijks gebruik van AfterPay. De betalingen zijn 100% gegarandeerd.

Met AfterPay betaalt een klant de online aankopen pas ná ontvangst. AfterPay stuurt de klant een factuur per e-mail met standaard een betalingstermijn van 2 weken.

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer online consumenten het veiliger en makkelijker vinden om achteraf te betalen.

Bovendien blijkt uit onderzoek dat er een grote groep online consumenten is die zelfs alleen tot aankoop overgaat als er achteraf betaald kan worden. Gemiddeld stijgt de conversie met 15% door AfterPay aan te bieden als betaalmethode.

AfterPay is beschikbaar in Duitsland, België en Nederland.

Andere betaalmethoden?

Onze paymentprovider Curo biedt uiteraard nog veel meer andere betaalmethoden die u door ons in uw webshop kunt laten opnemen.

 

VISA en MasterCard zijn wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Hiermee kunnen consumenten van over de hele wereld online betalen in uw webshop.
Lees verder

 

 

PayPal laat uw klanten heel eenvoudig met een e-mailadres en een wachtwoord afrekenen. De betalingen worden door PayPal ontvangen en direct uitbetaald op uw eigen PayPal-rekening.
Lees verder

 

 

 

U kunt uw klanten zelfs met Bitcoins laten betalen! Meer weten?

U dient er rekening mee te houden dat aan alle bovenstaande betaalvormen kosten zijn verbonden. Voor het inzetten van Creditkaart en Afterpay moet u denken aan ongeveer 3% van het aankoopbedrag. Deze kosten mag u officieel niet doorberekenen.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin