100e Crossretail webshop opgeleverd

De honderdste Crossretail webshop is een feit. Het is een mijlpaal waar we met ons team, onze partner Kruitbosch en u als klant trots op mogen zijn.

 

SONY DSC

 

Crossretail – Toen, nu en de toekomst

i-Aspect is inmiddels ruim 13 jaar actief in de tweewielerbranche. Door deze jarenlange ervaring kennen wij de branche als geen ander. 2 jaar geleden zijn we begonnen met de ontwikkeling van het Crossretail platform dat exclusief door Kruitbosch in de markt wordt gezet.

 

Crossretail is een krachtenbundeling van website, webshop en winkelzuil. Online bent u zichtbaar voor uw (toekomstige) klanten via de website en webshop. En wanneer een klant in uw winkel geïnteresseerd is in een bepaald product dat niet voorradig is kan de klant het direct online bestellen via de winkelzuil. De klant krijgt het product de volgende dag geleverd, maar betaalt gewoon bij de u in de winkel. Kruitbosch verstuurt de bestelling vervolgens namens u naar de klant.

 

Inmiddels worden ook alle fietsen automatisch ingelezen via een koppeling met Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche (DST). Dit is voor Crossretail een belangrijke factor. Het voordeel voor u als ondernemer is dat alle fietsmerken waar u dealer van bent automatisch worden toegevoegd in uw webshop.

 

Sleutel tot succes

Jolien Mars is Crossretail specialist bij Kruitbosch. Zij is volledig gericht op de werving van nieuwe ondernemers en de begeleiding van bestaande ondernemers, die al met Crossretail werken. “Het is niet iets wat je er even bij doet. Het is een onderdeel van je zaak dat alle aandacht verdient,“ aldus Mars.

 

Toen zij begon heeft ze een rondvraag gedaan naar de eerste ervaringen die ondernemers met Crossretail opgedaan hebben. “Aan de hand daarvan heb ik een rapport gemaakt en zijn we het gaan doorontwikkelen. We geven ook trainingen aan ondernemers bij ons in Zwolle, zodat ze meer rendement uit hun website en winkel kunnen halen.”

 

Succes vergt nou eenmaal inspanning. En het succes van Crossretail in uw winkel hangt af van uw inzet. Wij bieden u de tools, het is aan u en uw team om deze tools toe te passen. We zien in onze statistieken een heel duidelijk verband tussen inzet en opbrengst.

 

Toekomst

Inmiddels is het Crossretail pakket een volwaardige Cross Channel oplossing geworden. De kracht van Crossretail zit hem in het feit dat de oplossing volledig is toegespitst op de branche.

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw type winkelzuil. Via deze zuil moet het straks mogelijk worden om gelijk via pin af te rekenen.

 

De mobiele Crossretail shop staat inmiddels ook klaar om gelanceerd te worden. U wordt daar binnenkort over bericht.

 

Ook in de toekomst houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen, want we blijven niet stil zitten. We hebben inmiddels een behoorlijke lijst samengesteld met punten die we de komende tijd gaan oppakken. Een koppeling met winkelsoftware is daar één van.

 

SONY DSC

 

Uw bevindingen en ideeën als klant

We blijven ons continue inzetten voor het verbeteren van Crossretail en daarbij is uw input als klant erg belangrijk. We horen graag van u dus neem gerust contact met ons op.

 

Meer weten over Crossretail?

Neem gerust contact op en vraag naar alle voordelen. Meer informatie online kunt u vinden op: crossretail.nl

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin