Wij bieden weboplossingen voor

Kassa koppeling

VMS2

Webshop

Onbeperkt pagina's
Contentbeheer via CMS
Technische updates
Gratis paymentprovider

Package
Dropshipment

Drankengroothandel

Wat bieden wij?

Duizenden artikelen die volledig voor je worden beheerd via onze oplossing.

Als ondernemer in de drankenbranche kun je met een goede webshop makkelijk een grote doelgroep bedienen. Wij vullen jouw webshop automatisch met artikelen vanuit je kassasoftware, zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan ondernemen en het verwerken van je bestellingen.

Het verwerken van je online bestellingen kunnen wij voor je vereenvoudigen door een koppeling met Flespakket. Dit zorgt tevens voor een hoger serviceniveau naar jouw consumenten. Ons uitgekiende systeem zorgt er ook voor dat jouw consumenten snel en duidelijk kunnen zoeken binnen jouw grote online assortiment.

Een greep uit ons portfolio

Wijnhandel Bas Baan

Wijnhandelbasbaan.nl draait op Crossretail. Dit systeem is specifiek voor slijterijen ontwikkeld. Deze webshop heeft een koppeling met Vivino, Wine Stein en alle orders worden Flespakket.nl ingeschoten.

Meer weten over onze oplossing?

Wil je meer weten over ons licentieproduct Crossretail en hoe dit voor jouw inzetbaar is in de tweewielerbranche? Leer dan meer over wat Crossretail allemaal kan voor de tweewielerbranche. Je leest hier wat er allemaal in zit en wat dit precies voor jou kan doen om je te ontzorgen. 

Benieuwd wat er voor jou mogelijk is?

In een persoonlijk gesprek gaan we kijken wat bij jouw wensen past.
Jouw online succes begint met i-Aspect.