WordPress website laten maken in Utrecht?

Wil jij een WordPress website laten maken in regio Utrecht? Als fullservice internetbureau hebben we al veel ondernemingen in Utrecht voorzien van een WordPress website met sterk design en slimme online oplossingen.

Onderscheidend Design
Krachtige technische oplossingen
Aansluitend op jouw doelen
Wordpress Websites Utrecht

WordPress website in Utrecht

Wordpress Design

Onderscheidend design

i-Aspect is gespecialiseerd in het maken van unieke, visueel sterke en doelgerichte WordPress websites met een onderscheidend design. Zo val je op tussen jouw concurrentie.

Krachtige technische oplossingen

Ons team van gespecialiseerde developers bouwt jouw website volledig op maat, om er zeker van te zijn dat je een technisch krachtige WordPress website hebt met alle gewenste functionaliteiten.

Wordpress Goals

Aansluitend op jouw doelen en doelgroep

Wij zorgen dat jouw WordPress website naadloos aansluit bij de bedrijfsdoelen van jouw onderneming in Utrecht.

WordPress website in Utrecht

Wordpess Designer Utrecht

DESIGN

Jouw WordPress website wordt ontworpen met oog op jouw doelen en die van je doelgroep. Je website zal gebruiksvriendelijk, conversiegericht en responsive zijn. Omdat wij niet geloven in one size fits al werken wij niet met kant-en-klare templates. Jouw WordPress website wordt volledig op maat gemaakt zodat hij naadloos aansluit bij jouw huisstijl.

Development

Onze gespecialiseerde developers zetten alles op alles om jouw WordPress website technisch te perfectioneren. Bij i-Aspect bouwen we WordPress websites met stabiele en veilige techniek en alle functionaliteiten die bij jouw bedrijfsdoelen passen.

Wordpress Developer Utrecht

Hosting & Onderhoud

Jouw nieuwe WP-website draait op onze snelle webservers, waarbij we tevens je e-mail hosten. Daarbij wordt het technisch onderhoud van jouw website uit handen genomen en zorgen we jouw website gedurende de technisch levensduur altijd up to date is.

Optimalisatie

Een website is nooit af. Wanneer jouw WordPress website live staat is het belangrijk dat deze geoptimaliseerd wordt. Misschien wil je hoger ranken in Google, of wil je je conversieratio verbeteren. Bij i-Aspect bieden we verschillende mogelijkheden om het optimaliseren van jouw WordPress website uit handen te nemen.

Wordpress SEO Utrecht

WordPress development proces

Oriëntatiegesprek

In een persoonlijk gesprek brengen we je wensen en doelstellingen in kaart

Ontwerp

Op basis van jouw input maken wij een ontwerp voor jouw WordPress website

Testomgeving

Op basis van het ontwerp, bouwen wij jouw webshop of website op in een testomgeving

Oplevering

We lopen de website samen door en maken de laatste aanpassingen

Onderhoud

Jouw WordPress website en plugins zullen altijd up to date gehouden worden

Optimalisatie

We bieden diverse mogelijkheden om jouw website naar een hoger niveau te tillen

Utrechtse ondernemers die jou voorgingen

Deze Utrechtse ondernemers hebben gekozen om WordPress website te laten maken in Utrecht.

Anneke Kapteyn

Anneke Kapteyn is een bloemsierkunstwinkel die al sinds 1960 bestaat. Ze zijn gericht op de particuliere en zakelijke markt. Wij hebben voor Anneke Kapteyn een custom design webshop ontwikkeld met Crossretail. De website is ingericht met een focus op duidelijke conversiedoelen, waarbij de content makkelijk te beheren is door Anneke Kapteyn.

Kok Fietsen

Kok Fietsen is een fietsenwinkel in het centrum van Utrecht die al ruim 70 jaar ervaring hebben in het leveren van fietsplezier. De website maakt gebruik van verschillende koppelingen om een groot aantal producten met rijke productdata te kunnen bieden. De content is makkelijk te beheren en aan te passen door Kokfietsen.

Waarom een WordPress website laten maken in Utrecht?

 • Effectieve communicatie
  Het ontwikkelproces van een webshop vereist veel communicatie. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om alle communicatie digitaal te laten verlopen, maar wij blijven een voorstander van de persoonlijke aanpak. Ons kantoor zit gevestigd in hartje Utrecht. Wij nodigen je graag uit om op kantoor te komen voor een persoonlijk overleg over jouw wensen en doelen. Zo bouwen we de perfecte webshop voor jou.

 • Kennis van jouw markt doelgroep
  Wij hebben al voor veel diverse ondernemingen in Utrecht een webshop hebben gemaakt, en zijn zelf al jaren gevestigd in het centrum van Utrecht. Hierdoor maken wij onderdeel uit van de Utrechtse cultuur, en zullen wij de wensen en doelen van jouw markt en doelgroep goed begrijpen.
 • Betrouwbare reputatie
  Kies je voor een webshop ontwikkelaar die niet bij jou in de buurt zit, dan is het moeilijk om zijn of haar reputatie te verifiëren. Bij i-Aspect gingen hebben al veel diverse Utrechtse ondernemers een webshop laten maken, en met succes! Hierdoor kan je er zeker van zijn dat jij de juiste keuze maakt om jouw webshop in Utrecht te laten ontwikkelen.

 • Betere ondersteuning in Utrecht
  Als jij een webdesigner inhuurt die niet bij jou in de buurt zit, dan is de kans groot dat de ondersteuning na de oplevering van jouw webshop niet optimaal is. Bij i-Aspect houden we de communicatielijntjes kort, en ondersteunen we je ook nog na de oplevering. We zorgen dat jouw webshop technisch up-to-date blijft, en bieden zelfs mogelijkheden om optimalisatie en vernieuwingen uit handen te nemen.

WordPress + Elementor + Custom Plugins

WordPress is wereldwijd de populairste CMS. Naar schatting draait ruim 33% van alle websites op WordPress. Voor WordPress zijn er daarom ook veel plugins en thema’s te vinden. Als je gebruik maakt van deze thema’s en plugins loop je wel tegen een aantal beperkingen aan. Je bent bijvoorbeeld afhankelijk van de ontwikkelaars van andere ontwikkelaars en weet dus niet of de plugins worden geüpdatet of beveiligd. Of het thema dat je hebt uitgekozen sluit net niet aan bij jouw wensen.

Onze WordPress developers zijn gespecialiseerd in het bouwen van oplossingen op maat. De website worden gemaakt met Elementor; een visual builder waardoor je niet vast zit aan een kant-en-klare template. Daarbij wordt jouw Worpress website voorzien van zelfgebouwde plug-ins. 

SEO proces
SEO specialist in Utrecht

Worpress developers in Utrecht

Als fullservice internetburea zijn wij al ruim 20 jaar gevestigd midden in Utrecht. Al veel ondernemers uit de regio Utrecht hebben wij voorzien van websops en websites. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende branches zijn wij de perfecte partner voor jouw online succes. Neem contact op voor een gratis consult of kom langs op ons kantoor in het centrum van Utrecht.

Een WordPress website laten maken in Utrecht?

Start nu je online succes
en neem contact met ons op!