Website optimalisatie tilt jouw webshop of website naar een hoger niveau!

Betere vindbaarheid

Meer bezoekers en een betere vindbaarheid in Google met search engine optimization

Prestatieverbetering

Laat zwakkere punten verbeteren en nut sterke punten nog verder uit met CRO en UX

Up to date houden

Houd je website/webshop bij de tijd door de creatieve vernieuwingen op gebied van design en content

Website optimalisatie

Vervolgstappen naar succes​

Wil je niet alleen hulp bij de eerste stappen naar jouw online succes, maar ook ondersteuning in de vervolgstappen? i-Aspect helpt je hierbij graag. Websites en webshops zijn namelijk nooit af. Misschien veranderen op den duur jouw bedrijfsdoelen, of wil je meer groei realiseren met je website/webshop. Het Online Groeiplan schakelt met jou mee zodat jij jouw website/webshop tot een online succes kan brengen.

001-trend

Krijg inzicht in de prestaties van jouw website of webshop

Met het Online Groeiplan krijg jij een beter inzicht in de prestaties van jouw website of webshop. Aspecten zoals omzetten, bezoekersaantallen, conversieratio’s worden duidelijk gepresenteerd in een periodiek rapport. Hiermee kan jij goede beslissingen nemen bij het doorvoeren van aanpassingen en verbeteringen aan jouw website/webshop.

Verbetering van de prestaties aan de hand van de inzichten

De prestaties van jouw website/webshop worden verbeterd. Ons team van specialisten kijkt naar verschillende aspecten binnen jouw website om ze beter te laten presteren. Dit doen we door middel van persuasive design, meten en conversie optimalisatie.

Group (1)
003-calendar

Jouw website/webshop blijft relevant

Trends en gedrag van internetgebruikers verandert voortdurend. Websites van 5 jaar geleden worden al als ouderwets ervaren. Met het onderhoudscontract wordt er gezorgd dat jouw website of webshop altijd bij de tijd blijft en jouw bedrijfsdoelen gehaald worden.

Een plan op maat

Iedere website/webshop en ieder bedrijf heeft andere doelen. Omdat ook jouw bedrijfsdoelen uniek zijn, moet jouw Online Groeiplan ook uniek zijn. Samen kijken we naar welke werkzaamheden aansluiten bij jouw wensen, doelen en doelgroep. Het Online Groeiplan vertaalt jouw wensen en doelen naar een concreet plan, waarin wij onze expertise en ervaring hebben meegenomen. Hieronder vind je enkele werkzaamheden welke kunnen vallen onder het Online Groeiplan.

001-analytics
PRESTATIERAPPORT

Je ontvangt periodiek een duidelijk rapportage. Dit maakt de prestaties van jouw website/webshop en de doorgevoerde ontwerpverbeteringen inzichtelijk.

003-tap
INTERACTION & FLOW TESTING

De belangrijkste conversiepaden worden getest. Zo stuiten jouw klanten niet op gebroken links, onlogische paden of verwarrende interactie.

006-vector
VISUAL DESIGN ONDERHOUD

Ook visueel design verandert. Jouw website wordt frequent kritisch bekeken om elementen met een verouderd uiterlijk te herkennen en te verbeteren.

005-goal
DOELGERICHT DESIGN

Design wordt ingezet om jouw doelen te behalen. Denk aan banners voor een nieuw merk, landingspagina’s voor een marketing campagne, of de klantroute op jouw homepage.

004-love
PERSUASIVE DESIGN

Verkopen en overtuigen gaat via een aantal principes. Deze principes kunnen vertaald worden naar design. Wij vertalen deze principes naar jouw webshop en testen of het meer converteert.

blueprint 1
WERKZAAMHEDEN OP MAAT

Heb jij unieke wensen voor de website / webshop van jouw onderneming? Wij ondersteunen jou op elke mogelijke manier van concept tot uitvoering.

Optimalisatieplan

Een waardevolle aanvulling

Het Online Groeiplan is een waardevolle aanvulling op jouw website of webshop. Heb jij al een website of webshop, maar is deze niet ontwikkeld is door i-Aspect? Dat is geen probleem. Ons team van specialisten kan ook voor jou aan de slag. Elke website / webshop verdient het Online Groeiplan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil jij serieus met jouw online business aan de slag en denk jij dat wij jou kunnen helpen?

Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Jouw online succes begint met i-Aspect.
Website of webshop laten maken