Home / Crossretail help / Supports / Verkoop / Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Het is ook mogelijk om kortingsbonnen aan te maken. Met de gekozen codes kunnen uw klanten dan kortingen krijgen op specifieke producten. Het aanmaken van de codes doet u als volgt:

  1. Ga in het hoofdmenu naar Verkoop -> Kortingsbonnen. Je ziet vervolgens een overzicht van de kortingsbonnen die momenteel actief zijn.
  2. Klik rechtsboven op de knop , hiermee maakt u een nieuwe kortingsbon aan.
  3. De velden die u vervolgens kunt invullen spreken voor zich. Let erop dat u goed aangeeft bij welke producten of categorieën de kortingscode geldig is.
  4. Onderaan de pagina kunt u een start- en einddatum invoeren en het maximaal aantal keer dat de kortingscode gebruikt kan worden.
  5. Bij ‘status’ kunt u de kortingscode vervolgens activeren of deactiveren. Als u helemaal tevreden ben over wat u heeft ingevoerd, dan klikt u rechts bovenin op de bewaren-knop.

Het bewerken van de kortingsbonnen is ook heel eenvoudig. In het overzicht klikt u achter een specifieke kortingsbon op de knop ‘wijzigen’. Vervolgens kunt u alles aanpassen zoals u dat ook doet als u een nieuwe kortingsbon aanmaakt.