Home / Crossretail help / Supports / overig / Mond-tot-mondreclame met Google Customer Review

Mond-tot-mondreclame met Google Customer Review

U ziet ongetwijfeld bij de zoekresultaten van Google weleens waarderingscijfers staan bij specifieke webshops. Dan geldt dat deze webshop is gekoppeld aan Google Customer Review. Dit houdt in dat klanten een recensie kunnen schrijven over de webshop en bovendien een aantal sterren kunnen toekennen.

Met Crossretail is het ook mogelijk om aangesloten te worden op Google Customer Review. Hierdoor genereert u automatisch digitale mond-tot-mondreclame. Stel dat een klant van u tevreden is en hij schrijft een erg positieve recensie, dan zien potentiƫle kopers dit ook in Google. Zij zullen vervolgens eerder geneigd zijn bij u een bestelling te plaatsen, omdat ze weten dat u een betrouwbaar adres bent.

Heeft u korte naam en url ingesteld voor uw bedrijf in Google Mijn Bedrijf? Dan kunt u klanten aansporen tot het schrijven van een review door te verwijzen naar de url g.page/uwkortenaam/review

Heeft u interesse in deze koppeling of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.