Home / Crossretail help / Supports / Content / Content aanpassen Crosretail 4 custom design website

Content aanpassen Crosretail 4 custom design website

Is jouw website gebouwd vanuit een maatwerk design met Crossretail 4? Dan is jouw homepage volledig samengesteld naar jouw wensen die als uitgangspunten zijn genomen bij het design en is elke homepage ook anders in het CMS.

Aan de achterkant in het CMS van jouw website sluiten gebruikte elementen dan namelijk ook aan op jouw maatwerk design. Om ervoor te zorgen dat jij de content van jouw bestaande pagina’s later nog kunt aanpassen, staan de rechten van de meeste gebruikte elementen voor jou ingeschakeld.

Door ingelogd in het CMS op pagina elementen te klikken, krijg je de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan ingestelde content. Als het voorkomt dat gebruikte elementen niet door jou aan te passen zijn, kan dit onverhoopt betekenen dat de rechten daarvoor ontbreken. Uiteraard kun je ons hiervoor dan raadplegen via support@crossretail.nl

Een element dat vaak toegepast wordt is het element voor aanbevolen producten. Dit dynamische element geeft je de mogelijkheid om specifieke producten te selecteren (zoek product) die je onder de aandacht van je online bezoekers kunt brengen. Wanneer jouw ingestelde producten er op een bepaald moment niet meer zijn, zal de webshop hier automatisch een ander veel bekeken product gaan tonen.