Weboplossingen voor jouw bedrijf in de tweewielerbranche

al meer dan 20 jaar
Server
DST koppeling

Digitaal samenwerken tweewielerbranche

Kassa koppeling

CycleSoftware
Wilmar
VMS2
Adsoft

Website & webshop

Onbeperkt pagina's
Contentbeheer via CMS
Technische updates
Gratis paymentprovider

Package
Dropshipment

Kruitbosch
Juncker
AGU

0 +
Fietsenwinkels van een webshop voorzien
0 +
Gemiddelde waardering van Crossretail-klanten
0 k
Artikelen direct in jouw webshop
0 +
Jaar ervaring in de tweewielerbranche

Wat bieden wij jou?

Gemiddeld 30.000 artikelen in jouw webshop die volledig voor jou worden beheerd via onze oplossing

Als tweewielerondernemer met een fysieke winkel kun je niet meer zonder een uitgebreide virtuele etalage; jouw webshop. Met een webshop verschaf je een duidelijk beeld van je assortiment aan consumenten die zich online (via zoekmachines) oriënteren en zich daarna naar jouw fysieke winkel bewegen om hun aankoop af te ronden, onder begeleiding van jouw vakkundige advies. Een goed gevulde webshop / online catalogus is feitelijk ook een perfecte lead generator, die jou veel geld aan hoge advertentiekosten bespaart.

Jouw assortiment wordt automatisch naar je website ontsloten vanuit verschillende databronnen. Denk hierbij aan een koppeling met DST (Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche), waardoor jouw fietsmerken in catalogus vorm op je website worden ingeladen. Daarnaast laden wij middels dropshipment koppelingen met jouw leveranciers (o.a. Kruitbosch, Juncker en AGU) je online assortiment in je website.

Tevens kunnen wij jouw winkelvoorraad naar je website ontsluiten middels een koppeling met je kassasoftware (Cyclesoftware, Wilmar, Adsoft, VMS2). Het combineren van verschillende (product) databronnen maakt jouw webshop rijk aan relevante content (inhoud), wat veel bezoekers via zoekmachines naar jouw website zal leiden (gemiddeld zo’n 80% meer dan bij een ‘platte’ informatiewebsite). 

Uiteraard is jouw webshop 100% responsive (mobiel geschikt) en voorzien van een moderne uitstraling in jouw huisstijlkleuren. Wil je daarnaast een custom design? Dan kan dat uiteraard ook en zorgen wij dat al jouw wensen en doelen samenkomen in een maatwerk design. 

Branchegenoten die jou voorgingen

Mulder Tweewielers

 • Custom design
 • DST koppeling
 • Wilmar koppeling
 • Dropshipment via: Kruitbosch
 • Kidsbikes

 • Custom design
 • VMS2 koppeling
 • Actuele winkelvoorraad
 • George Tweewielers

  Georgetweewielers.nl is een custom design webshop die draait op Crossretail. Dit systeem is specifiek voor de tweewielerbranche ontwikkeld en bevat koppelingen met meerdere dropshipmentleveranciers waaronder Kruitbosch. Naast een koppeling met Kruitbosch wordt zijn webshop automatisch gevuld met producten uit zijn kassasysteem (Cyclesoftware) en DST (digitaal samenwerken tweewielerbranche).

  Meer weten wat onze oplossingen voor jou kunnen?

  Wil je meer weten over hoe ons licentieproduct Crossretail voor jouw inzetbaar is? Leer dan meer over wat Crossretail allemaal kan voor jouw bedrijf in de tweewielerbranche. Je leest hier wat er allemaal in zit en wat dit precies voor jou kan doen om je te ontzorgen. 

  Wil jij serieus met jouw online business aan de slag en denk jij dat wij jou kunnen helpen?

  Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Jouw online succes begint met i-Aspect.
  Website of webshop laten maken