Wij bieden weboplossingen voor

en dat doen we al 20 jaar
Server
DST koppeling

Digitaal samenwerken tweewielerbranche

Kassa koppeling

CycleSoftware
Wilmar
VMS2
Adsoft

Website & webshop

Onbeperkt pagina's
Contentbeheer via CMS
Technische updates
Gratis paymentprovider

Package
Dropshipment

Kruitbosch
Juncker
AGU

0 +
Fietsenwinkels van een webshop voorzien
0 +
Gemiddelde waardering van Crossretail-klanten
0 k
Artikelen direct in jouw webshop
0 +
Jaar ervaring in de tweewielerbranche

Wat bieden wij?

Gemiddeld 30.000 artikelen die volledig worden beheerd voor jou via onze oplossing

Als tweewielerondernemer met een fysieke winkel kun je niet meer zonder een uitgebreide virtuele etalage; jouw webshop. Met een webshop verschaf je een duidelijk beeld van je assortiment aan consumenten die zich online (via zoekmachines) oriënteren en zich daarna naar jouw fysieke winkel bewegen om hun aankoop af te ronden, onder begeleiding van jouw vakkundige advies.

Je assortiment wordt automatisch naar je website ontsloten vanuit verschillende databronnen. Denk hierbij aan een koppeling met DST (Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche), waardoor jouw fietsmerken in catalogus vorm op je website worden ingeladen. Daarnaast laden wij middels dropshipment koppelingen met jouw leveranciers (o.a. Kruitbosch, Juncker en AGU) je online assortiment in je website.

Eventueel kunnen wij tevens je winkelvoorraad naar je website ontsluiten middels een koppeling met je kassasoftware (Cyclesoftware, Wilmar, Adsoft, VMS2)

Een greep uit ons portfolio

33 tweewielers

 • Custom design
 • DST koppeling
 • CycleSoftware koppeling
 • Dropshipment via: Juncker
 • George Tweewielers

  Georgetweewielers.nl draait op Crossretail. Dit systeem is specifiek voor de tweewielerbranche ontwikkeld en bevat koppelingen met meerdere dropshipmentleveranciers waaronder Kruitbosch. Naast een koppeling met Kruitbosch wordt zijn webshop automatisch gevuld met producten uit zijn kassasysteem (Cyclesoftware) en DST (digitaal samenwerken tweewielerbranche).

  Meer weten over onze oplossing?

  Wil je meer weten over ons licentieproduct Crossretail en hoe dit voor jouw inzetbaar is in de tweewielerbranche? Leer dan meer over wat Crossretail allemaal kan voor de tweewielerbranche. Je leest hier wat er allemaal in zit en wat dit precies voor jou kan doen om je te ontzorgen. 

  Benieuwd wat er voor jou mogelijk is?

  In een persoonlijk gesprek gaan we kijken wat bij jouw wensen past.
  Jouw online succes begint met i-Aspect.