Weboplossingen voor jouw horecabedrijf

Custom design

Aangepast design & template die optimaal aansluit bij jouw wensen, doelen en jouw doelgroep.

Reserveringsformulier

Op maat gemaakt contactformulier, gericht op reserveringen

Sfeerbeeldengallerij

Een gestylde fotogalerij met sfeerbeelden om gasten de sfeer te laten proeven

undraw_special_event_4aj8 1

Gastvrij en sfeervol

Als horeca-onderneming kan je niet meer zonder een website. Een digitale plek om potentiĆ«le gasten welkom te heten en ze te verleiden tot een reservering. Met de custom website designs van i-Aspect wordt de sfeer van jouw horecagelegenheid optimaal vertaald naar een digitale omgeving en wordt je daarbij niet beperkt door een vooraf gedefinieerde template. Met een gestylde fotogalerij krijgen jouw gasten een goeie impressie van de sfeer en van de kwaliteit van jouw ambacht. Door de inzet van onze custom elementen kan jij je arrangementen, accommodaties, of menu’s op overzichtelijke wijze uitlichten. Via een aangepast formulier kunnen gasten vervolgens online een reserveringen maken, of vragen stellen. Richt jij je op meerdere nationaliteiten, dan is ook meertaligheid van jouw website een optie.

Branchegenoten die jou voorgingen

Lots4u

Lots4U is een bed and breakfast aan de Lek in Culemborg. Wij hebben een meertalige website met een custom design ontworpen die optimaal aansluit bij de doelen en wensen van Lots4u en haar doelgroep. De website is ontwikkeld met WordPress en een visual builder waardoor de content makkelijk door Lots4u is te beheren.

Het Huis van de Stad

Het Huis van de Stad biedt een evenementen locatie gesitueerd in het centrum van Culemborg, om te vergaderen, te trouwen of te dineren binnen een historische sfeer van een monumentaal pand. Wij hebben een custom design website ontwikkeld met WordPress in combinatie met een visual builder, welke de belangrijkste feiten van Het Huis van de Stad mooi samen laat komen. De website is optimaal afgestemd op de doelen en wensen van Het Huis van de Stad en haar doelgroep. Via een gebruiksvriendelijke interface is de content makkelijk te onderhouden door de organisatie van Het Huis van de Stad.

Hoe gaan wij voor jou te werk?

Stap voor stap helpen wij jou aan het creƫren van de mooiste

website of webshop.

Website of webshop laten maken
1

Orientatiegesprek

In kaart brengen van je wensen
en doelstellingen

2

Ontwerp van de website / webshop

Wij maken op basis van jouw input een opzet voor de webshop/website

Website testen
Webdesign op maat
3

Jouw website / webshop in een testomgeving

Op basis van het ontwerp, bouwen wij jouw webshop of website op in een testomgeving

4

Opleveren van jouw website / webshop

We lopen de webshop/website samen door en maken de laatste aanpassingen

Oplevering door internetbureau i-Aspect

Wil jij serieus met jouw online business aan de slag en denk jij dat wij jou kunnen helpen?

Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Jouw online succes begint met i-Aspect.
Website of webshop laten maken