Weboplossingen voor jouw bedrijf in de financiële dienstverlening

Custom design

Aangepast design & template die optimaal aansluit bij jouw wensen, doelen en jouw doelgroep.

Oplossingen op maat

Met onze maatwerk widgets wordt jouw website niet beperkt in functionaliteiten.

Deskundig advies

Profiteer van ruim 20 jaar ervaring in alle aspecten rondom een website.

undraw_investment_data_yfvt

Gecalculeerde doelen

In de financiële dienstverlening laat je niets over aan het toeval. Alle inzet van jouw diensten en gedegen adviezen zijn het resultaat van zorgvuldige afwegingen. Dit geldt uiteraard ook voor jouw zakelijke website. Je wilt je bezoekers immers exact de juiste informatie voorschotelen, waarbij de uitgestippelde routes jouw bezoekers precies leiden naar hetgeen het beste aansluit bij hun behoefte. Onze custom designs en maatwerk templates sluiten daar optimaal op aan. Jouw doelstellingen en de wensen van jouw doelgroep staan voorop bij de ontwikkeling van jouw website, om ervoor te zorgen dat jouw website een succesvol verlengstuk van jouw dienstverlening wordt.

Branchegenoten die jou voorgingen

BSKO

BSKO is een financieel administrateur die zich als doel heeft gesteld om alles rondom de financiële administratie van een bedrijf terug te brengen naar de basis, zodat het inzichtelijk wordt voor diens zakelijke klanten. Deze heldere filosofie is volledig vertaald naar de custom design website, welke wij voor deze klant hebben gebouwd in WordPress in combinatie met een visual builder. BSKO kan de content van zijn website hiermee eenvoudig beheren.

Finagarant

Finagarant garandeert haar klanten een onafhankelijk financieel en hypotheek advies, door alle banken en verzekeraars in Nederland te raadplegen om zo de meest geschikte partij te vinden voor hun klanten. Hierdoor krijgen hun klanten de scherpste tarieven en beste voorwaarden. De custom design WordPress website sluit naadloos aan op de doelen van Finagarant en haar online bezoekers. Door de inzet van handige invoegtoepassingen kan Finagarant haar websitebezoekers nauwkeurige voorcalculaties laten doen en laagdrempelige communicatie met hen voeren via een ingebouwde chatfunctie. De content op de website kan Finagarant eenvoudig beheren door de toepassing van een virtual builder.

MDC financieel raadgever

MDC is hét financieel advieskantoor als planner, begeleider & bemiddelaar op het gebied van wonen, inkomen en vermogen. De custom design WordPress website van MDC biedt bezoekers een overzichtelijke uiteenzetting van de geboden diensten, zodat zijn klanten op voorhand een goed beeld hebben wat zij op dat vlak van MDC mogen verwachten. Op deze manier werft MDC online succesvol klanten voor verschillende diensten en zijn diens klanten op voorhand goed geïnformeerd, wanneer zij contact met hem leggen via de website.

Hoe gaan wij voor jou te werk?

Stap voor stap helpen wij jou aan het creëren van de mooiste

website of webshop.

Website of webshop laten maken
1

Orientatiegesprek

In kaart brengen van je wensen
en doelstellingen

2

Ontwerp van de website / webshop

Wij maken op basis van jouw input een opzet voor de webshop/website

Website testen
Webdesign op maat
3

Jouw website / webshop in een testomgeving

Op basis van het ontwerp, bouwen wij jouw webshop of website op in een testomgeving

4

Opleveren van jouw website / webshop

We lopen de webshop/website samen door en maken de laatste aanpassingen

Oplevering door internetbureau i-Aspect

Wil jij serieus met jouw online business aan de slag en denk jij dat wij jou kunnen helpen?

Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Jouw online succes begint met i-Aspect.
Website of webshop laten maken