Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een website of webshop is nooit klaar. Wij geloven dat een effectieve website of webshop een continu proces is van doorontwikkeling. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is daar een onderdeel van.

 

Wat houdt zoekmachineoptimalisatie in?

Zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat uw website beter vindbaar wordt binnen zoekmachines en dus hoger scoort in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Aangezien een vermelding in de organische zoekresultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessante aanvulling voor zoekmachine adverteren.

 

Werkwijze

Omdat zoekmachineoptimalisatie een doorlopend proces is bieden wij voor de verschillende werkzaamheden een SEO onderhoudscontract aan. De eerste fase van dit onderhoudscontract is erop gericht om de huidige vindbaarheid te analyseren, verder (technisch) te optimaliseren en samen meetbare online doelen t.a.v. de vindbaarheid vast te stellen.

 

Zodra deze eerste verbeterslag is aangebracht monitoren we maandelijks de diverse optimalisatieactiviteiten via Google Analytics. Op basis van de resultaten doen we voorstellen voor doorontwikkeling van de zoekmachineoptimalisatie. Vaste aandachtspunten daarbij zijn de (technische) optimalisatie van de website of webshop, content, linkbuilding en het inzetten van Social Media kanalen.

 

Er ontstaat op deze manier een continu verbeterproces, waarbij de resultaten worden gemeten en waar nodig bijgestuurd en aangevuld. Het op langere termijn inzetten van zoekmachineoptimalisatie zorgt voor optimale vindbaarheid en biedt de mogelijkheid om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen binnen zoekmachines.

 

Meer weten?

Andere bedrijven hebben succes met onze aanpak!
Maak vrijblijvend een afspraak, de koffie staat klaar.