Webshop op maat gericht op jouw bedrijfsdoelen

Kan jouw webshop een nieuw design gebruiken? Of wil jij meer producten kunnen aanbieden? Wij maken al meer dan 20 jaar webshop oplossingen die helpen jouw onderneming te laten groeien!

Server
Productdatakoppeling
Kassa koppeling
Website & webshop
Package
Dropshipment
webshop_op_maat

Jouw webshop volledig op maat

Ieder bedrijf heeft andere doelen, behoeften en zorgen. Ons specialisten team gaat met jou in gesprek om achter de grootste pijnpunten en beperkingen te komen. Nadat hier een goed beeld van is gaan we voor je aan de slag om jouw webshop met oplossingen op maat te maken. Zo nemen we jouw webshop zorgen weg.

Geen gedoe van databeheer

Door onze grote hoeveelheid aan mogelijkheden met koppelingen die wij aanbieden kan jij jouw producten verrijken met uitgebreide productdata vanuit verschillende bronnen. Denk hierbij aan gestandaardiseerde productdata servers, jouw (kassa) voorraad en dropshipmentleveranciers. We laden de producten met verrijkte data automatisch in jouw webshop, wat ervoor zorgt dat jouw webshop gevuld is met veel extra producten en rijke productdata. Dit scheelt jou een hoop tijd en moeite!

geen_gedoe
meerbezoekers

Meer producten en meer bezoekers

Een webshop waarin zomaar 30.000 producten getoond kunnen worden?  Wij maken het voor jou mogelijk! Deze producten heb jij misschien zelf op voorraad, worden automatisch ingeladen door een koppeling met een dropshipmentleverancier, en/of vormen jouw online (merk) catalogus. Al deze duizenden extra producten zullen door zoekmachines zoals Google als relevante content beschouwd worden. Dit betekent dat jouw webshop vaker getoond wordt in de zoekresultaten, wat meer organische bezoekers gaat opleveren en – indien je daarnaast een fysieke winkel hebt- meer fysieke bezoekers en winkelomzet. Onze geavanceerde systemen zorgen daarnaast dat jouw duizenden webshop producten razendsnel vertoont worden, zodat jij je ook geen zorgen hoeft te maken over lange laadtijden.

Doorgroeimogelijkheden

Wij helpen je niet alleen bij de eerste stappen naar online succes. Ook in de vervolgstappen ondersteunen wij je graag. Merk jij dat je huidige website of webshop wat succes realiseert, maar wil je dat succes vergroten? Met het Online Groeiplan helpen wij jou op weg om jouw website of webshop naar een nóg hoger niveau te tillen.

doorgroeien

Enkele webshophouders die jou voorgingen​

Anneke Kapteyn

Anneke Kapteyn is een bloemsierkunstwinkel die al sinds 1960 bestaat. Ze zijn gericht op de particuliere en zakelijke markt. Wij hebben voor Anneke Kapteyn een custom design webshop ontwikkeld met Crossretail. De website is ingericht met een focus op duidelijke conversiedoelen, waarbij de content makkelijk te beheren is door Anneke Kapteyn.

Gaethofs

Fietsen Gaethofs is een custom design webshop welke draait op Crossretail. Dit systeem is specifiek voor de tweewielerbranche ontwikkeld en bevat koppelingen met meerdere dropshipmentleveranciers waaronder Kruitbosch. Naast een koppeling met Kruitbosch wordt zijn webshop automatisch gevuld met producten uit zijn kassasysteem (Adsoft) en DST (digitaal samenwerken tweewielerbranche).

Alles voor mijn vakantie

 • Bovag Productplatform koppeling
 • Dropshipment
 • Custom design
 • Bedienende branches

  Met de ervaring en kennis van verschillende branches maken wij webshops om de wensen van retailers, MKB en hun doelgroepen te vervullen.

  Bekijk alle branches

  Hoe gaan wij voor jou te werk?

  Stap voor stap helpen wij jou aan het creëren van de mooiste

  webshop.

  1

  Orientatiegesprek

  In kaart brengen van je wensen
  en doelstellingen

  2

  Ontwerp van de website / webshop

  Wij maken op basis van jouw input een opzet voor de webshop/website

  3

  Jouw website / webshop in een testomgeving

  Op basis van het ontwerp, bouwen wij jouw webshop of website op in een testomgeving

  4
  Indien nodig

  Inladen van de data

  We laden de productdata uit verschillende bronnen in
  (Bijvoorbeeld: Exact, Afas, SAP, VMS2, Wilmar, Adsoft, Cyclesoftware, Storecontrol, Kruitbosch, Juncker, AGU en Icecat)

  5

  Opleveren van jouw website / webshop

  We lopen de webshop/website samen door en maken de laatste aanpassingen

  6
  Indien nodig

  Automatisch updaten

  Dagelijks wordt de webshop/website vanuit de gekoppelde bronnen bijgewerkt

  Wil jij serieus met jouw online business aan de slag en denk jij dat wij jou kunnen helpen?

  Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Jouw online succes begint met i-Aspect.