Peoples Republic

people-republic

Voor Peoples Republic hebben we een WordPress website ontwikkeld. Peoples Republic is een organisatie die voorziet in de behoefte van opdrachtgevers naar interim ICT professionals. Via hun website bieden zij vacatures aan en waren dus op zoek naar een eenvoudig vacature systeem.

 

In het WordPress Content Management Systeem (CMS) hebben we een vacature systeem geïmplementeerd, waarmee Peoples Republic gemakkelijk nieuwe vacatures op de website kan plaatsen en openstaande vacatures kan beheren en archiveren.

 

Op basis van deze website hebben we ook een aparte mobiele website ontwikkeld. Dit is een lightweight versie van de website, waarbij we ervoor gezorgd hebben dat de vormgeving beperkt blijft, om zo de snelheid van de mobiele website te garanderen.
Voor de content op de mobiele website maken we gebruik van dezelfde content als op de website, zodat Peoples Republic de content niet op twee plekken hoeft bij te houden.

 

Voor het genereren van rendementsvol bezoek op de website van Peoples Republic hebben we Google Adwords ingezet voor zoekmachine adverteren.

 

wordpress-website-dienstoverzicht-peoples-republic

Bekijk website
Deel dit artikel: facebook twitter linkedin google email