FC Utrecht

fc-utrecht

33% meer unieke bezoekers
Scoort 70% beter in zoekmachines
57% meer, niet Nederlandse bezoekers

 

Voetbalclub FC Utrecht had een aantal verschillende websites voor algemene informatie en video’s, waardoor informatie over de club verspreid werd aangeboden. FC Utrecht wilde een gebruikersvriendelijke website waarbij de bezoeker via één website beschikking heeft tot alle informatie over de club.

 

We ontwikkelden voor FC Utrecht een portal website en verzorgde het complete concept en vormgeving. Alle verschillende FC Utrecht-websites zijn geïntegreerd tot één portal. Via tabjes kan de bezoeker gemakkelijk switchen tussen onderdelen die voorheen op verschillende websites stonden. De website is ingericht om grote bezoekers pieken op te vangen.

 

Mobiele website

De mobiele website van FC Utrecht is ook live. Dit is een lightweight versie van de website, waarbij we ervoor gezorgd hebben dat de vormgeving beperkt blijft, om zo de snelheid van de mobiele website te garanderen. Voor de content op de mobiele website maken we gebruik van dezelfde content als op de website, zodat FC Utrecht de content niet op twee plekken hoeft bij te houden.

 

Update: FC Utrecht is genomineerd voor website van het jaar 2014!

We zijn erg trost dat FC Utrecht is genomineerd voor website van het jaar 2014 onder de categorie sport.

 

Lees meer in ons blog: FC Utrecht website van het jaar

 

fc-utrecht-2

Bekijk website
Deel dit artikel: facebook twitter linkedin google email