Werkwijze

Advies en strategie

Om u echt te kunnen helpen vinden wij het belangrijk om ons te verdiepen in uw branche en business om vervolgens samen met u de juiste strategie te bepalen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel advies geven over uw idee voor een online toepassing.

Maar ook na de oplevering van uw website of webshop blijven wij pro-actief met u meedenken om uw website of webshop te verbeteren.

 

Concept en ontwerp

Het concept vormt de basis van iedere website en webshop. Het ontwerp (vormgeving) is hierbij essentieel. Door het gebruik van wireframes en mockups komen we samen met u snel tot een bevredigend resultaat.

Bij websites en webshops draait het om conversie. In het interaction design stellen wij daarom conversie centraal. Welke informatie is belangrijk en welke buttons (grootte en kleur) zorgen voor de meeste conversie.

 

Realisatie en techniek

Afhankelijk van uw wensen kijken wij welk systeem het beste daarbij aansluit. Voor de ontwikkeling van websites maken wij voornamelijk gebruik van WordPress en Drupal. Beide opensource systemen hebben een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), waarin u zelf de teksten en afbeeldingen van uw website kunt beheren.

Voor webshops maken wij gebruik van Magento en Opencart. Binnen deze opensource systemen is het tevens mogelijk maatwerk te laten realiseren.

‘Begin bij de basis’ is ons uitgangspunt. Het ontwikkelen van een uitgebreide applicatie met functionaliteiten die in eerste instantie overbodig zijn, is zonde. Om deze reden zetten wij onze applicaties zo flexibel mogelijk op. Nieuwe ontwikkelingen, wensen en functies kunnen wij op deze manier snel realiseren.

 

Online Marketing

Online marketing is een belangrijke voorwaarden om online succes te realiseren. Wij helpen u met conversie optimalisatie, Google Adwords, zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven, linkbuilding en Facebook campagnes.

 

Hosting, Onderhoud en support

Na oplevering moet een website of webshop altijd bereikbaar zijn. Onze webservers worden 7 dagen per week, 24 uur per dag gemonitord. Daarom kunnen wij 99,9% up-time garanderen. Dit betekent dat uw website altijd bereikbaar is en e-mails altijd verstuurd en ontvangen worden.

Onze betrouwbare supportafdeling staat u op werkdagen altijd snel en vriendelijk te woord. Aanpassingen en verzoeken worden snel in behandeling genomen en zo snel mogelijk opgelost, variërend van enkele werkdagen tot dezelfde dag.

 

Verbetering, uitbreiding en doorontwikkeling

Een website of webshop is nooit klaar. Na oplevering begint het pas. Aan de hand van Google Analytics kan er gekeken worden hoe de website of webshop loopt (meten = weten). Welke pagina’s moeten er worden aangepast om nog meer conversie te realiseren?

We denken graag met u mee over de doorontwikkeling van uw website of webshop en geloven dat een effectieve website een continu proces is van doorontwikkeling.

 

Werkwijze
Tijdens ons wekelijks “beheer en onderhoud” overleg bespreken we al onze klantprojecten. We bespreken gemeten resultaten en brainstormen toepasbare verbeteringen.

Andere bedrijven hebben succes met onze aanpak!
Maak vrijblijvend een afspraak, de koffie staat klaar.