Onderhoud webshop, uitbesteden of zelf doen?

Zoals je wellicht weet, wordt het Crossretail platform dagelijks door een team van mensen onderhouden, bijgewerkt en verder uitgebreid. Wij zorgen ervoor dat alles 24/7 goed blijft draaien en elke nacht worden een paar honderdduizend producten bijgewerkt. Daarnaast bieden we met alle kassa leveranciers een koppeling en is het mogelijk om op diverse marketplaces te adverteren.

Dagelijks ontzorgt

Dit type van onderhoud wordt dagelijks volledig voor jou uitgevoerd. Zonder zelf iets te doen zorgen wij voor veel online bezoekers die zich zowel online (reservevering of online aankoop) als offline (komen naar de winkel) melden.

Meer uit je website/webshop halen

Er kan echter veel meer uit een website/webshop worden gehaald als er ook aan de voorkant met grote regelmaat het nodige wordt uitgevoerd. Waar moet je dan aan denken:

  • Regelmatig acties en of aanbiedingen op je homepage plaatsen
  • Inspelen op de actualiteit (zomer aanbiedingen)
  • Nieuwsberichten plaatsen
  • Landingspagina’s maken
  • Call-to-action buttons maken om bezoekers snel bij het juiste product te laten uitkomen.

Dit zijn zomaar een paar zaken die jij zelf kan doen. Doe je dit regelmatig dan zie je dit na verloop van tijd in je bezoekersaantallen terug.

Meer online omzet

Indien meer online omzet een vereiste is, dan zullen voor sommige producten/productgroepen de winkeladviesprijzen losgelaten moeten worden.

Traditioneel onderdeel

Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden om de website/webshop naar een hoger niveau te krijgen die in de nabije toekomst voor structureel meer omzet (online en offline) gaan zorgen.

Jouw online activiteiten moet je ook echt als een belangrijk onderdeel gaan zien van de traditionele 4 p’s (prijs, plaats, product en promotie).

Indien jij je onderhoud op een professionele manier wilt uitbesteden, dan kunnen wij jou daarbij helpen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin