Maak uw aanbod online zichtbaar!

Of het nu gaat om een klantenportal waarmee uw zakelijke klanten online bij u kunnen bestellen, een online catalogus, of een webshop met duizenden producten voor uw consumenten; i-Aspect is uw specialistische internet partner voor het automatiseren van complexe import processen naar online toepassingen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan koppelingen met kassasoftware, administratie software, ERP pakketten (Afas, Exact, SAP) en of data- en dropshipment leveranciers waarmee wij productdata kunnen koppelen aan voorraden en prijzen en deze voor u op het web ontsluiten.

Als u dit nu (deels) handmatig doet, kost u dat veel kostbare tijd. Wij kunnen dit gehele proces voor u automatiseren waardoor u online altijd accurate gegevens toont. Daarnaast bespaart u uiteraard veel tijd en geld.

Hoe doen wij dat?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en hosten van webomgevingen met complexe data koppelingen. Wij verzorgen cross channel oplossingen voor verschillende bedrijven en winkels.

Om data efficiënt te kunnen beheren en ontsluiten naar online toepassingen hebben wij een ingenieuze engine ontwikkelt. Vanuit meerdere bronnen wordt data verwerkt en op basis van EAN gematched en vervolgens genormaliseerd om de data via een online toepassing (website, webshop, online bestelportal, zuil) naar het web te ontsluiten.

Wij hebben ons geavanceerde import management systeem inmiddels voor veel verschillende importeurs, groothandels en winkels ingezet en daarmee veel bedrijven ontzorgt. Wilt u zakelijk ook ontzorgt worden? Neem dan snel contact met ons op!