Gebundelde producten

opties
Cortina’s zijn voortaan automatisch met opties gebundeld en u kunt nu zelf ook (uw eigen) producten bundelen.
 

Bundelen van producten mogelijk

Vanaf heden is het mogelijk om producten te bundelen. Dat betekent dat u bijvoorbeeld van fietskleding niet meer elk artikel in een andere maat als apart product hoeft in te voeren. U kunt nu onder tabblad opties een maat invoeren. U typt in het open veld maat en via het plusje (+) klikt u het woord maat aan. Let op! De optie maat moet wel in uw beheersysteem onder catalogus -> opties zijn toegevoegd.
 
Opties
1) Ga naar opties van een product (tabbladen van een product eerst open klikken)
2) Voer maat in en selecteer deze. Indien dit niet lukt, dan dient u eerst maat bij Filters (catalogus -> filters) in te voeren.

 

Bundelen Cortina’s

Kruitbosch heeft een aantal aanpassingen gedaan in de webservice. Hierdoor kunnen wij de Cortina fietsen op soortgelijk wijze tonen. Cortina fietsen die in meerdere kleuren en maten leverbaar zijn, staan vanaf heden bij u gebundeld in de webshop. Als deze aanpassing voor de Kruitbosch Onderdelen & Accessoires wordt uitgevoerd, zal dit op dezelfde wijze gaan werken.
 
opties
 

Bundelen van de fietsen uit DST

Voor alle andere Fietsmerken die bij u in de webshop staan, lukt het helaas nog niet om deze gebundeld te tonen. Wij zijn hierbij volledig afhankelijk van DST. DST is al geruime tijd van deze wens op de hoogte maar is technisch helaas nog niet zover, dat ze dit kunnen bewerkstelligen. Wij blijven dit punt uiteraard onder de aandacht van DST brengen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin