Websites

We maken resultaatgerichte websites in WordPress volgens ons 5-stappenplan.

 1. Je zoekt een WordPress theme uit en geeft aan ons jouw keuze door.
 2. Je levert aan ons een word document aan met daarin alle webteksten. Per pagina geef je aan welke afbeeldingen waar geplaatst moeten worden.
 3. Via wetransfer lever je ons alle afbeeldingen aan.
 4. Op basis van alle aangeleverde informatie gaan wij een offerte opstellen. Na akkoord kunnen wij gelijk gaan bouwen.
 5. Binnen 4 weken na de opdrachtbevestiging krijg je van ons op een testomgeving de gehele site opgeleverd. Je kan hier nog wijzigingen in aanbrengen. Na akkoord zetten wij de website live.

Volledig ontzorgt

Indien je bij ons klant wordt dan wordt je volledig ontzorgt. Wij nemen eigenlijk alle zaken uit handen waar je zelf eigenlijk geen tijd aan wilt besteden. Denk hierbij aan o.a.:

 • Domeinregistratie (of verhuizen van het domein).
 • Hosting van de website. Wij geven er de voorkeur aan om de site zelf op ons betrouwbare hosting platform te hosten. Daarnaast wordt elke nacht alle informatie geback-upt. In geval van calamiteiten kunnen wij altijd een backup terugzetten.
 • Hosting van de mail. Wij maken de gewenste e-mail adressen aan en zorgen elke nacht voor back-ups.
 • Beveiligingscertificaat. Wij zorgen ervoor dat de website volledig op HTTPS komt te draaien (SSL certificaat).
 • Onderhoud. Een WordPress site moet onderhouden worden. Er komen regelmatig updates uit, die moeten worden doorgevoerd om alles veilig te houden.
 • Support. Wij helpen je graag met onze volledige supportafdeling. Heb je vragen over je website, problemen met het instellen van je mail of wil je nieuwe onderdelen toevoegen binnen je website, dan staat onze supportafdeling voor je klaar.

Nadat de website is opgeleverd, kunnen de resultaten gemeten worden (Google Analytics). De oplevering van de website is namelijk pas slechts het begin. Juist na het opleveren begint het pas. Wij geloven dat een effectieve website een continu proces is van doorontwikkeling. Dit proces heeft grote kans van slagen met de juiste wisselwerking tussen jou en ons! Indien je met jouw project bij ons wilt starten, neem dan contact op!