Google Adwords campagne (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is het adverteren in zoekmachines. Google Adwords is het advertentieprogramma van Google waarmee u gemakkelijk en flexibel online kunt adverteren.

Hoe werkt Google Adwords?

Adverteren in zoekmachines, zoals Google, is een doelgerichte wijze om uw doelgroep(en) te benaderen. Het zijn advertenties gebaseerd op relevante zoekwoorden die vooraf samen met u zijn gedefinieerd. Als er op één van deze zoekwoorden wordt gezocht, wordt de advertentie naast of boven de zoekresultaten weergegeven.

Advertenties worden enkel aan bezoekers getoond die reeds geïnteresseerd zijn in uw dienst of product en u betaalt pas wanneer bezoekers de advertentie aanklikken. De resultaten van de Google Adwords campagne zijn goed meetbaar, waardoor precies duidelijk is hoeveel u uitgeeft aan zoekmachine adverteren en hoeveel rendement u hieruit haalt.

Werkwijze

Samen met u bepalen we van te voren rendabele doelstellingen, zoals het verhogen van het aantal bezoekers, conversies en verkopen. Vervolgens bepalen we het bedrag dat u wilt investeren in de Google Adwords campagne. De campagne dient onder de streep altijd meer op te leveren dan het geïnvesteerde bedrag.

Na het opstarten van de Google Adwords campagne wordt de campagne periodiek gemonitord. Op basis van de resultaten kunnen we de advertentie en het budget aanpassen totdat u de gewenste resultaten krijgt.

Meer weten?