Weboplossingen voor jouw bedrijf in de leisurebranche

Server
Productdata koppeling

IceCat

Server
ERP software koppeling

AFAS
SAP
EXACT

Webshop / Online catalogi

Dealerportal
Consumenten website
Online documentatie

Package
Levering

Sendcloud

undraw_in_the_pool_c5h0

Onbezorgd ontspanning bieden

i-Aspect ondersteunt jou als ondernemer in de leisurebranche in dat wat jij het beste kan: Ontspanning bieden. Laat je ontzorgen door onze vele online oplossingen. Wij bouwen websites en webshops die optimaal aansluiten bij de doelen van jouw onderneming in deze branche, en die van jouw doelgroep. Denk daarbij bijvoorbeeld voor jouw webshop aan productdataverrijking door een koppeling met Icecat of actuele prijs en voorraad door een koppeling met ERP software zoals AFAS. 

Branchegenoten die jou voorgingen

Interhiva

Voor Interhiva hebben wij meerdere shops en online catalogi gebouwd. Grote delen van de productcontent komen uit Icecat. Binnen onze Centrale Database verrijken wij de productinformatie met prijs- en voorraadinformatie uit AFAS. Op deze wijze worden al de online platformen van Interhiva volledig geautomatiseerd bijgehouden. Andersom kan Interhiva tevens centraal haar productinformatie bewerken / beheren vanuit een voor hen customized omgeving binnen onze Centrale Producten Database.

Interline Products

Interline Products is De specialist als het gaat om de beste zwembaden, spa’s, sauna’s, infraroodcabines en reInterline Products. In de meertalige webshop kunnen klanten uit meerdere landen producten bestellen, productinformatie opzoeken, dealers vinden en adviezen inwinnen. Het beheer van de productdata is voor Interline gecentraliseerd op onze centrale product data server, waar Interline de productdata in meerdere talen kan beheren binnen hun custom beheeromgeving. Deze productdata wordt verrijkt vanuit de product data server van IceCat en gecombineerd met actuele voorraad getallen & prijzen vanuit AFAS ERP software, om uiteindelijk automatisch als complete producten in de Interline Products webshop te worden geladen.

Sunrise Spas Europe

Sunrise Spas Europe is Europees importeur en distributeur van het topsegment Canadese spa merk Sunrise. Voor elk doel heeft Sunrise een spa. Met een brede selectie van modellen om uit te kiezen. De meertalige website van Sunrise Spas Europe is geoptimaliseerd om dienst te doen als uitgebreide online catalogus waar zowel consumenten als dealers gedetailleerde productinformatie kunnen betrekken. Het beheer van de productdata is voor Sunrise Spas Europe gecentraliseerd op onze centrale product data server, waar Sunrise Spas Europe de productdata in meerdere talen kan beheren binnen hun custom beheeromgeving. Deze productdata wordt verrijkt vanuit de product data server van IceCat en gecombineerd met actuele voorraad getallen vanuit AFAS ERP software, om uiteindelijk automatisch als complete producten in de Sunrise Spas Europe website te worden geladen.

Hoe gaan wij voor jou te werk?

Stap voor stap helpen wij jou aan het creëren van de mooiste

website of webshop.

Website of webshop laten maken
1

Orientatiegesprek

In kaart brengen van je wensen
en doelstellingen

2

Ontwerp van de website / webshop

Wij maken op basis van jouw input een opzet voor de webshop/website

Webdesign op maat
Website testen
3

Jouw website / webshop in een testomgeving

Op basis van het ontwerp, bouwen wij jouw webshop of website op in een testomgeving

4
Indien nodig

Inladen van de data

We laden de productdata uit verschillende bronnen in
(Bijvoorbeeld: Exact, Afas, SAP, VMS2, Wilmar, Adsoft, Cyclesoftware, Storecontrol, Kruitbosch, Juncker, AGU en Icecat)

Dataverrijking
Oplevering door internetbureau i-Aspect
5

Opleveren van jouw website / webshop

We lopen de webshop/website samen door en maken de laatste aanpassingen

6
Indien nodig

Automatisch updaten

Dagelijks wordt de webshop/website vanuit de gekoppelde bronnen bijgewerkt

Automatisch updaten door internetbureau i-Aspect

Meer weten wat onze oplossingen voor jou kunnen?

Wil je meer weten over hoe ons licentieproduct Crossretail voor jou inzetbaar is? Leer dan meer over wat Crossretail allemaal kan voor jouw bedrijf in de leisurebranche. Je leest hier wat er allemaal mogelijk is en wat het precies voor jou kan doen om je te ontzorgen. 

Wil jij serieus met jouw online business aan de slag en denk jij dat wij jou kunnen helpen?

Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Jouw online succes begint met i-Aspect.
Website of webshop laten maken